STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

bu erkanin amrabattan farki yok tek farki daha teknik. büyük takimda oynayamaz. bizde olsa defansa gelmek zorunda burda geri dönmüyor. ayni amrabat gibi.

Maç biter böyle! Yemin ediyorum ki Eses bugün gol atmamak için özel bir çaba gösterdi! Çok zorlandırlar bunda ama başarılı oldular ve atmadılar gol! fb tek bir gol pozisyonu daha bulamadığı maçı kazandı ya ona üzülüyorum sadece. Yazıklar olsun Eskişehir ve Ertuğrul Sağlam! Haftaya bize karşı köpek gibi mücaele edeceğinize eminim!

geçen seneki maçın kopyası oldu balına bir fener golü , top oynamadan kazanılan 3 puan

Maç biter böyle! Yemin ediyorum ki Eses bugün gol atmamak için özel bir çaba gösterdi! Çok zorlandırlar bunda ama başarılı oldular ve atmadılar gol! fb tek bir gol pozisyonu daha bulamadığı maçı kazandı ya ona üzülüyorum sadece. Yazıklar olsun Eskişehir ve Ertuğrul Sağlam! Haftaya bize karşı köpek gibi mücaele edeceğinize eminim!

Şike kardeşleri.

;)

eskişehirliler fifa 2000 dekı gibi fenerlilerin içinden geçip çalım atabileceklerini sanıyorlar

Ersun gitme süresini 2 maç daha uzatti bu fener bize rakip olamaz.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bitti satımışşehir verdi yine maçı , haftaya dikkatli izleyin satılmışşehirin KÖPEKLERİNİ

neyse bu galıbıyet bunları bırazdaha oyalar

napalım artık.

Geri
Üst Alt