STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

fenerin kadrosunu ben anlamadim acikcasi. es es puan almasi gerekir normalde.

Boffin

Veysel Akaminko Diego Tarık

N'Diaye Aytaç

Kamara Özgür Erkan

Bienvenu

Mert

Gökhan Alves Egemen Caner

Meireles Selçuk Alper

Kuyt Webo Emenike

Sow yok, Selçuk ilk 11'de, Caner sol bek, Emenike sol açık... Büyük ihtimalle FB kaybeder, kazanırsa da bu kadroyla devam edip haftaya kaybeder. Her türlü bizim işimize yarıyor yani :D

Fener Sow ve Selçuk dışında elindeki kadro ile iyi bir 11le çıkıyor sahaya. Tabi bu 11 doğru ise,

Mert

Meireles Selçuk Alper

Kuyt Webo Emenike

Süpriz olacağını sanmıyorum, rahat kazanırlar. Tek faktör E.Sağlam ama onun işi zor bu akşam.

Yok artık. Çok kötü bir kadro çıkarmış Ersun :D Neyse goygoy var bu gece muhtemelen. :)

Ersun...

El - Fatiha

Tarık, Aytaç ve Özgür'ü pek tercih etmiyordu Ersun Yanal. E.Sağlam güveniyor bunlara.

Ciddi bir rakip olmuş olsa karşılarında, Selçuk, Caner ve Emenike çok aksardı ama bu akşam onların bile aksayacağını düşünmüyorum açıkcası.

Fener Sow ve Selçuk dışında elindeki kadro ile iyi bir 11le çıkıyor sahaya. Tabi bu 11 doğru ise,

Mert

Meireles Selçuk Alper

Kuyt Webo Emenike

Süpriz olacağını sanmıyorum, rahat kazanırlar. Tek faktör E.Sağlam ama onun işi zor bu akşam.

iyi kadro diyorsunda bu kadro ilk defa birlikde oynayacak. GG uzun sakatlik gecirmis arsenal macinda dökülüyordu resmen. bu 11 hemen uyum saglamasi mucize olur.

benim favorim es es bu macda acikcasi. fener yenerse ismi ile yener ancak

Fb ilk 11: Mert Günok, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Raul Meireles, Alper Potuk, Drik Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo

Eskişehirspor ilk 11: Boffin, Veysel, Diego, Akaminko, Tarık, Erkan, NDiaye, Aytaç, Kamara, Bienvenu, Özgür

ersunu direk harcamasalar bari.

ilerideki haftalar çok işimize yarayacaktı.

iyi kadro diyorsunda bu kadro ilk defa birlikde oynayacak. GG uzun sakatlik gecirmis arsenal macinda dökülüyordu resmen. bu 11 hemen uyum saglamasi mucize olur.

benim favorim es es bu macda acikcasi. fener yenerse ismi ile yener ancak

Uyum sorunu niye yaşasınlarki?

Gökhan sakatlıktan çıktı ama yıllardır aynı oyuncularla yanyana oynuyor. Alves desen hiç uyum sorunu yaşamadı. Emenike zaten iyi oyuncu değil ve uyum sorunu da yok. Yani uyum açısından sıkıntı olmaz.

Gönül ve Caner sürekli bindirme yaparlar. Kuyt ve Emenike de ayak uydurursa çok gol atarlar.

Selçuk ve Webo sıkıntılı 2 oyuncu. Sow oynamış olsaydı daha iyi olurdu onların adına.

Selçuk oynadığına göre Emre ve Topal sakat yada cezalı, o yüzden başka seçeneği yok.

Olur yada olmaz bence bu kadro ile rahat kazanırlar gibi geliyor.

Hürriyetle Dede sakat mı?Tarık-Aytaç ikisinin adını ilk defa duyuyorum

Geri
Üst Alt