Getiremediler zaten. Akin bize karsi da oynadi. Vederson ayni sekilde. Kimse de demiyor bunlar nasil sahalarda geziyor diye.
daha tebligat gitmemistir guney afrikadan yureyerek biri getiriyorya ondan. Yersen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Getiremediler zaten. Akin bize karsi da oynadi. Vederson ayni sekilde. Kimse de demiyor bunlar nasil sahalarda geziyor diye.
daha tebligat gitmemistir guney afrikadan yureyerek biri getiriyorya ondan. Yersen.
G.Antep 3-2 alır
antepin bakkaldan ekmek alicak hali yok. Maci nasil alsin kardes
Dany ve Franco ikilisine güveniyorum![]()
Hepsi yalan dolan.
Güzelim ülke yi ne hale getirdiler. Komedi dükkani resmen.
Ya bu Franco'yu berbat bulan tek ben değilim herhalde.Hiç stoper ışığı yok adamda...
Bu Muhammet Demir yine mi sakat?
yedeklerde yok. Herhalde yine klasik sakat adam. Oynadigi mactan cok sakat kaldi adam kariyerinde.
Arkadaş laf çakmak için yorum yapıyorsunuz ya ayıpdır biz FB değiliz .
1-maçı izliyorum hakem gayet güzel maç yönetiyor ne eyyam yapmıs. Ki maçda hakemlikde birşey yok.
2-Cenk tosun ne yapacak ? 3 kişi geçip 4.ye bacak arası yapıp gol mü atacak ? Adam yine hırslı koşuyor basıyor ama Antep son toplarda sıfır. Üstüne BJk de bugün golüde erken bulunca savunmaya geçdi alan bırakmıyor antepe...
3- Sergene saydırmıssınız. maç o kadar orta sahada geçiyorki dogru dürüst pozisdyon yok neye sinirlenecek neye itiraz edip hiddetlenecek ?
Laf çakmak için yorum yapmayalım bence. BJK basit bir gol buldu üzerine yattı kontra arıyor.
iyide kapanıyor.
Zaten tek forvet oynayıp çok fazla pozisyon vermiolardı şimdi iyice skora yattılar.
Maç tertemiz yapacak bişi yok.