STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

Bu halleri çok hoşuma gidiyor r kendi lehine olunca 1 saate unutturuyorlar herşeyi

Kuşların hepsi pes etmiş gibi konuşuyor ya en çok da o mutluluk veriyor :ka23:

Aziz Yıldırım şike yaptığı halde şike yapmadım diyorsa, gerçekten şike yapmasaydı düşünün neler derdi adam :D

bu gece Ahmet Cakarin aciklamalari Yönetim tarafindan dikkatle izlenilmeli .En ufak ters bir lafda +500.000 Euro Tazminat Davasi pls

O duruma gelirse trabzonu ezer geceriz bence. Ben karabük deplasmanından tırsıyorum baya bide biraz haftadaki antalya macı. Bjk ile macımızda chelsea macından öncesine denk geliyor maalesef. O macı ilk 45 dk da işi bitire bilirsek super olur. Chelsea maclarardaki haftalar kritik ve kilit haftalarımız. Şampionluk bize bağlı resmen bu saaten sonra. Bunlar daha çok puan kaybeder. Ersun yanal klasiği var bide

Açık söyleyeyim mi,bugünden sonra Chelsea maçı çok da umrumda değil şahsen. :D

Vatan'ta yer alan habere göre; Sol kasığında çekme olduğu öğrenilen futbolcunun Kasımpaşa maçında kesinlikle oynayamayacağı öğrenildi. Sow'un üç hafta boyunca sahalardan uzak kalmasından korkuluyor. Senegalli yıldızın çekilecek MR'ı sonrası durumu netleşecek.

federasyon bunlar icin transferi acsin bence.

Rıdvan haklı.

Fenerbahçe bugün şampiyon yapılmıştır. Bu yaygara 2.yarı tepetaklak olan motivasyonunu kaybeden, odağını kaybeden takımı silkindirmek, hakemleri sene sonuna kadar baskı altına almak için gerekliydi.

Öz Fener'li, hakem de 46 yaşında kariyerini bitirecek maç için görev adamı olarak seçildi.

Bundan sonra yönetim, ve taraftar olarak oyunu bozmak için çok konsantre olmalı ve tepkimizi en doğru biçimde vermeliyiz.

Ancak bugün tezgahlanmaya çalışılan oyun bu şekilde bozulabilir.

BgC1-LMCQAE3QVB.jpg:large

azize bak indirin biraz uzak tutun :D

Galatasaray lig başından bu yana 2 defa mağlup oldu..

fenerbahçe 4 defa mağlup oldu..

Bu adamlar kaybetmeye meyilli 28.hafta aparkatı geçirmemiz lazım

Fener yine müthis operasyon ve manipüle pesinde. Uyanin arkadaslar.

Gelecek maclar icin MHK yi baski altina almaya calisiyor, bunun icinde medya yi kullaniyorlar. Bknz Aziz in aciklamalari ve medya nin tepkisi.

Bu nasıl bir acizliktir ya fark düşünce 4 e tutuş , sağa sola kudurmuş gibi saldır ,sanki bir fener maçında ilk defa penaltı verilmiyor bi dönün bakın lan kendinize topmu oynuyosunuz sanki.

Vay şerefsizler ya, tüm sezondur hakemlerle kaç maç kazandınız lan? Utanın lan biraz Allahsız kitapsız herifler.

Boyle dolup hirslanmalari daha iyi bi bok yapamazlar bu stresle

Geri
Üst Alt