STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

bi maçta canları yanınca hemen isyan etmişler.

özellikle sezonun ilk haftalarında sesleri hiç çıkmıyordu.

verilmeyen kartlar, penaltılar, fener gol atıncaya kadar uzayan maçlar...

evet bu maçtaki pozisyon penaltıydı ama bence maçın kırılma anı herşeye rağmen

egemen'in atılmasıydı. fener zaten üstün oynuyordu, gol gelecekti belliydi ama egemen dengeleri bozdu.

hakem ne kadar tartışmalı kararlar verirse versin, sen kendini böyle salakça oyundan attıramazsın.

ben yönetici olsam egemen'e ağır ceza verirdim.

ama bütün bu olaylar, yaptıkları açıklamalar, isyanlar, ne kadar gergin olduklarını,

önde olsalar bile ayaklarının titrediğini gösteriyor.

beter olun lan.

bu arada bütün hafta boyunca ortalığı yangın yerine çevirecekler,

bu sayede kasımpaşa maçından 3 puanı daha şimdiden ceplerine koydular.

Arkadaslar,bugün hangi kanallarda ve hangi saatlerde spor programlari var?

Zor kazanirlar kasimpasa yenilirse buyuk problem yasayacak kac mactir kazanamiyorlar

CTM cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahlaksiz herifler ah olsun oh olsun falan diyordu. Gülme komsuna gelir basina demisler.

ZTK'da bizim Antep'i penaltilarla gectigimiz gece nekadar konusyordu fakirler mesela.

24 saat gecmeden Fethiye öyle böyle rezil etti herifleri. :)

Aziz yildirimin aciklamalari:

Ey fenevbahceliler

Ben kondusyon ayarlamasi nedir bilmeyen, ilk devreler cosup 2. yarilarda takimlari hep rezilleri oynayan hocayi getivdim

Bu da yetmedi baktim hep son dakikalavda gol atiyoguz, formu dusecek takima gostermelik de olsa tek transfer tek takviye bile yapmadim

O yuzden bunlav normal ama siz sakin bunlara bakmayin

Ben simdi size ofkenizi nereye kusmaniz gerektigini soyliycem

Bu hakem var ya bu hakem...

Hadi bakalim simdi 4-5 hafta daha rahatiz

Antu nun giris sayfasi:

[attachment=7589:Bir Maçımızın Daha Linç Edilmesi Böyle Başladı ! - Antu.com.png]

Ekli dosyalar

• Bir Maçımızın Daha Linç Edilmesi Böyle Başladı ! - Antu.com.webp
    Bir Maçımızın Daha Linç Edilmesi Böyle Başladı ! - Antu.com.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 269
Sivas sasirtti.Helal olsun.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Bizim de artık el şeyiyle gerdeğe girmeyi bırakıp eboue drogba chedju gibi damatlarımızı kullanmamız şart oldu Arenaya geldiklerinde..

Yoksa burada sevimenin bir anlamı kalmayacak..Herşey 6-0-4-2014 için olmalı

Tarihde pek bi manidar maşşallah !...:trollfacce.gif:

Yanliz bu sene de sampiyon olursak %10000000000000000000000000000

yabanci kontenjani KALKAR VEYA ARTAR

Bizim yönetm masaya yumurugu koyacak aciklama yapacak. Bu serefsizler üste cikmak istiyor her seferinde.

Dün de Cüneyt Çakır bizim penaltımızı vermedi ve Eses kalecisine kırmızı vermedi.

Febe bu maçı kazansaydı çıkıp bıdı bıdı etmezlerdi. Dün de biz kazandığımız için o pozisyon konuşulmadı, berabere kalsak ya da yenilsek biz de ortalığı ayağa kaldırırdık.

Bunlar futbolda var, ama febe'nin bu yaptığı 3,buçuk atıyor olmaktan dolayı ortalığı velveleye verme çabası... Önümüzdeki hafta Kasımpaşa maçının olası hakemini bu günden baskı altına almaya çalışma...

Yalniz bu adamlarin forvetleri patir patir dokuluyor, her hafta biri sakatlaniyor, nedir bu ya?

Bunun nedeni cok basit..

Emenike;; Türkiye ve Rusya disinda hicbir yerde oynamamis, fazla disiplin ve antrenman yükünü sevmez. Ersun Yanal acayip kosturuyor hepsini. Fazla SIKINTIYA gelince sakatlandi

Webo;; Bu adamda epey yaslandi, fizik gücüyle oynayan bir adama yükleme falan yaparsan kondisyonu yüksek seviyede olur ama iyice agirlasir ve ufak hamlelerde sakatlanir. Belediye'de sülalem rahat modunda oynuyordu, burada kendini göstermek istiyor, maclarda kendini kanitlamak istiyor.

Kuyt;; Uzun yillar Ingiltere'de üst düzey top oynadi, adam tas gibi her mac 90 dakika sahada. Disiplin ve antrenman sorunu yok. Ve sakatlanmiyor bu yüzden.

Geri
Üst Alt