STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

Türkiye süper ligini lider ve 4. takımının maçına bak leş gibi sonra avrupanın bilemem kaçıncı büyük ligi he canım he .ilk yarı bitti.

Sivasspor rezil futbol oynuyor, fener 10 kisi olmasina ragmen sivas zorla 1 gol attirir.

♧tapatalk♧

Ertem Şener ‏@_ertemsener 2 Min.

Ahmet Çakar ile beraber izliyoruz "bu akşam BEYAZ FUTBOL'da çok doluyum " diyor ... Saat 23:00'ı bekleyin @ahmetcakar1

hahhahha

yalasınlar azizi yalasınlar sultanlarının emri ile bırakın yalasınlar. oy uğruna fenere yamanıp Galatasaray'a düşmanlık yapsınlar bırakın. zaten feneri kaybettiler böyle davranarak Galatasaray'da olan %20-25 lik oylarını da kaybedecekler. benim işime geliyor valla devam edin salaklar böyle devam edin....

Cok ciddi ciddi süphelerim var su macla ilgili. Sivas'li bir kac oyuncu (Kadir Bekmezci gibi) bilerek her topu Fenerli oyunculara veriyorlar.

Sivas kendi evinde ama sanki Bernabeu deplasmanindaymis gibi oynuyor. Forvetsiz ve asiri derecede rahat oynuyorlar.

Mac sabaha kadar oynasa sivas gol atamaaz

Rezil futbol oynuyor sivas

Aydın Cicinho ve sağ açıklarında kim oynuyorsa maçı katlediyor Sivas adına.

Bu mac sikintili, Ahmet Cakali aksam goreli bakalim. Bu Sivas bu maci resmen satmistir, Sivas fb'nin kader arkadasi. Mecnun ve Aziz isbirligi izliyoruz. Bu Sivas bu maci yuzde yuz YENILECEK!!!!

maç öncesi beraberlik iyidir diyordum ama Sivas alsın bu maçı artık

Sivas beni çok düşündürüyor inşallah yanıltırlar..

Sent from my iPhone using Tapatalk

tempobette fener canlı oranına bakıyordum 1,95'ti.

tam tıklarken egemen kırmızı yedi oran 3,5'a çıktı :D

Geri
Üst Alt