STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

Bugün herkesin objektifliği üstünde bakıyorum.

Aga ciddi ciddi dinsizin hakkından imansız geliyor öyle bir maç. Sivas maçı vermek için her şeyi yaptı, ama Yunus bozdu planlarını şimdilik.

Penaltıyı vermedi. Kırmızı karta bir şey diyemem herhalde orada küfür falan etti. Ama Sivas inanılmaz çaba sarf ediyor maçı vermek için. Auta giden toplara dokunarak kornere yönlendirmeler mi dersin, bomboş sahada topu gidip fenerlilerin ayağına atmalar mı dersin, 2 pas yap(a)mamak mı dersin, sırtı dönük adamlara orta kesilecek bölgelerde faul yapmalar mı dersin, hepsi var şu an maçta. Maçın sonunu cidden merak ediyorum, 2.yarıda da bu şekilde devam edecek mi acaba.

Şerro rıdvan dün bizim kırmızı kart ve penaltıya mırın kırın etti şimdi 10 dk boyunca fenerin penaltısını konuşuyor. Hakemleri milletin önüne atıyor

Sivas 1 tane atsa beraberlik için umutlanırım ama zor, ölü gibiler. Aksine eziklerde acayip gazlı

kim nederse desin sivas-fb maçı satılmış sivas atak yapmayı bırak her pozisyonda kaleyi açıyor topu elle kesmenin manası nedir sahada şikeye karşı dik duran bir hakem var

Şikecilerin kazanacagı kesin de, hangisi acaba ?

Bu arada ne kadar garip dimi şu an bu iki klubünde amatörde falan olması lazım ama bu maç oynanıyor

Volkan daha penaltıdan bahsediyor hakeme

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Hakem iyi mac yönetiyor diyemem. Penaltıyı es gecti ,görmedi hadi ama caneri veya emreye sarı vermesi gerekirdi. Emre çok abartıyor. Volkynda sarı görmesi gerekirdi ve sivasda iki oyuncu sarı görmesi gerekirdi

İlk yarı izlemedim ama 2.yarı için açtım maçı. Sırf bu yüzden dolayı fener alır maçı :D

Geri
Üst Alt