STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

Maç önü ;

eQV4EV.png

:( :(

Kaleci korcan 45 m tıngır mıngır gelen topu içeri almayınca olmuyor tabi

Şunu net şekilde söyleyebilirim ki, Sivas adeta istemeye istemeye kazandı maçı. Attıkları 2 gol öyle böyle bal değil. Ki ilk golden önce Sivas'ın stoperi önünde ki 2 kişiye çalım atmaya falan kalkıştı ve o pozisyonun dönüşünde saçma bir gol buldular.

Devre arasında söylemiştim, dinsizin hakkından imansız gelir diye. Sivas fenere kaybetmek için çok çabaladı ama Yunus Yıldırım penaltıyı vermeyerek buna dur dedi. Sonrasında da ondan bundan sekerek atılan 2 tane şans golü geldi. Verilmeyen penaltı içinde şunu söyleyebilirim, haksızca kazandıkları Gençlerbirliği ve Konya maçlarına saysınlar bunu. Hiçte ağlamasınlar.

çok kötü durumlar fener açısından :D

Vatan'ta yer alan habere göre; Sol kasığında çekme olduğu öğrenilen futbolcunun Kasımpaşa maçında kesinlikle oynayamayacağı öğrenildi. Sow'un üç hafta boyunca sahalardan uzak kalmasından korkuluyor. Senegalli yıldızın çekilecek MR'ı sonrası durumu netleşecek.

Şimdi işi hakem sayesinde kaybettiik, bizi kıyıyorlar noktasına geçirecek. Ulan bizim kaç penaltımız çalınmadı? Özellikle Eboue'nin. Bunlar en büyük küfürleri hakediyorlar, bir gidin ya.

ben ciktim iki tane atmislar.haftaya da isleri zor

Son Dakika: Yenilgi Sonra Fenerbahçe Soyunma Odası Karıştı Cardozo Ve Belhanda Birbirine Girdi

Geri
Üst Alt