STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

yunusun kazandırdığı bunca maç ne olacak? Bu arada Cardozo ısınırken alev almış :/

Evet sayın seyirciler cardozo ve belhanda birer gol ile skoru 2-2 yaptı

yunusun kazandırdığı bunca maç ne olacak? Bu arada Cardozo ısınırken alev almış :/

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::ka23::ka23::ka23::ka23::ka23::ka23::ka23::ka23::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

1376776317_48_emreee.jpg

beyler turkiye calkalaniyo, ic savas cikmis, kan kovdeyi gorutuyor. aifjidsjfdajfifsfd

akşamüstü,maçın devre arası dışarı çıktım.Enişteyi aradım herzamanki yeri fenerbahçeliler lokalindeymiş.

Gidiyim bari 2.yarıyı onunla izleyeyim dedim.

İçerisi full fenerli,söyledim bi bira maç muhabbeti başladı.

Sonra ekrana birden Meireles geldi.Dedimki,abi bu adam rezalet bir oyuncu,yaptığı pisliklerde cabası.

yan masadan benim fenerli olduğumu düşünen bi adam meirelesi gösterip bana seslendi.

Şunun tipe baksana,saça sakala.Karı olsan gece yanında yatmazsın :D

beni bi gülme aldı tabi.

Maç devam ediyor,fener rezil top oynuyor.

Sonra 1-0 oldu.

İstemsiz bir sevinç aldı beni :D

Süreye bakıyorum,erisin istiyorum.60-70-80.

Tamam dedim 2 puan garanti cepte,1 puanı bilemem.

Ve tabela kalktı havaya.Utaka..

Enişteye dedim,abi bu adam girdi oyuna,2 de gelir birazdan.

Çok mu iyi diye sordu bana.Has futbolcudur kendileri dedim.Fabrika çıkışı full bu adamın.

Daha ilk topla buluşmasında hayvani bir koşuyla taca çıkacak topu yakaladı.Gökhanın bacakarasından süper bir pas çıkardı ve 2 geldi.

Sonra bir fenerli kalktı ayağa,açtı ağzını yumdu gözünü.Hem de sansürsüz.

Sizin oynayacağınız topun taa .....

Meireles senin tipini ....

Bu alperi de bize Galatasaray kaktırdı...

Allah belanızı versin diyerek akşamı kapattı :D

Seyircisiz oynama cezası kalkmasaydı Paşa'ya da puan kaybederlerdi ama seyirciyle alırlar o maçı.Kıyameti kopardılar çünkü.

LIG BASLAR BESIKTAS LIDER OLUR....... LIGIN ORTASINDA LIDER FENERBAHCE OLUR......... LIG BITER LIDER SAMPIYON GALATASARAY OLUR

Kan kokusunu sadece ben mi aliyorum beyler :))

Pazar olsun Antalya maci baslasin :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt