STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

Etrafımda ne kadar kuş varsa hepsi zırlıyor. E aynı şey karşınızdaki takıma yapılınca niye zırlamıyorsunuz. Alayı demogoji yapıyor.

Penalti verilmedi diye nasil agliyor serefsizler. Egemen in kirmizi karti sonuna kadar dogru. Meireles e verilmeyen kirmizi karti konusun hadi. Egemen her hafta zaten kirmizi karti hakediyor. Bu ülkenin gelmis gecmis en serefsiz oyuncularindan kendisi.

Bakalim Ümit Özat bugün hakemlere sallarken Meireles in kirmizilik pozisyonunu dile getirecekmi. Cünkü sürekli bizim yöneticiler konusunca bu yüzden elestiriyor. Sadece isinize gelenleri söylemeyin diyor. Seni de görecegiz ama senin de serefsiz oldugun ortada. Aziz öyle, Eksioglu öyle.

Ulan su camia dan bir serefli insan cikmaz mi lan!!

Ezikler nasıl da aglıyorlar. Neden genclerbirligi- fener maçında, egemen ikinci yarının başında elle topu kestiydi, buz gibi penaltiyi vermedi hakem. Ve ondan sonra egemen faul yaparak gol attıydı. Ve deplasmanda o golle kazandı fener. Daha neler neler. Ezik Azize, o maçtan sonra niye cıkıp konuşmadın..aglayın şimdi..

Bu adamlar böyle olduğu sürece ezeli ezik mertebesini aşamayacaklar. Biraz daha haysiyetli ve ahlaklı olsalardı Türk futbolu genel olarak daha üst seviyelerde olurdu. Maalesef vizyonu dar, sadece Galatasaray korkusuna dayalı vizyonları yüzünden hep böyle ezik kalacaklar.

Gecen sene FT'nin yaptigini yapmaya calisiyorlar :D ulan herseyleri özenti heriflerin!

İşler biraz ters gidince ağlamaya başladılar.Hatalar lehlerine olunca ses yok...Aleyhlerine olunca dünyayı kaldırıyorlar.Her maç kırmızı kartı hakeden Meireles,caner ve Emre triosuna ne diyeceksiniz ahlak abidesi Fenerbahçeliler?Beter olun.Bu korku da yeter size:D

Her maçta atılması gereken oyunculardan birini attı diye ne kadar yaygara kopardılar caner ,emre ,egemen üçlüsü zaten her maçta bu tarz olayları var hep tolere ediliyor. gün geçtikçe bu şeref yoksunu takımdan daha çok nefret ediyorum atatürkçüyüz cemaatin oyunları bunlar diyip kendilerini kurtarıyolar her seferinde

Kahveler hazirmi,birazdan karsiyaka aglama duvarindan enstanteneler baslayacak,beyaz futbola bakalim,ümitttttt bugün sirf senin icin bekliyom olum...

Engin de kırmızı öncesi hiçbir şey yapmadım diyordu. Hakemi itti kaktı 11 maç ceza aldı. Hiçbir fark yok. Bekliyoruz bakalım nolacak.

Hele ki bir de bu yıl şampiyon olursak bu sefer stadlarını değil Kadıköy'u yakarlar. Fenerbahçeli futbolcular da yöneticiler de taraftarlar da biliyor son yıllarda gerek sahada gerek masada nasıl korunduklarını ve Galatasaray'ın nasıl doğrandığını. Biz şeref savaşı verdik onların böyle bir seçeneği de yok. Laf ettikleri TFF sayesinde Pendikspor ile derbi oynamıyorlar bu sene, çok iyi biliyorlar.

Doğum günümde bana en büyük ve en güzel hediyeyi veren Sivasspor'a ne kadar teşekkür etsem azdır.

Teşekkürler Sivasspor;teşekkürler Aydın,Burhan

:pasta::pasta::pasta::pasta::pasta:

Penaltı dışında Fener aleyhine yapılan büyük bir hata var mı?

(not: sadece ikinici yarıyı izledim bi de o pozisyonları)

Nedir bu öfke onu anlayamadım.

fenerin bu sene hakem hatalarıyla, son dakikada ucu ucuna aldığı maçları düşsek ilk 5 e bile giremezler hala bide bize haksızlık yapıyo demezlermi bunlar kadar haysiyetsiz takım görmedim

FB.MEHMET.1907 ‏@FBeins 37 Min.

Alın şikenin kanıtı penaltımızı verdirmeyen hakem kimlerle

BgDtKA8IUAESmbG.jpg

hahahahahhahahaha GS TV Spikeri Murat TÜRKER mus bu Adam ama Kuslari göre 5ci hakem. :D :D :D

Burhan - Aydın atar dedim 2 golüde onlar attı vay bee :)

isteyen geçmiş mesajlara bakabilir.

Penaltı dışında Fener aleyhine yapılan büyük bir hata var mı?

(not: sadece ikinici yarıyı izledim bi de o pozisyonları)

Nedir bu öfke onu anlayamadım.

Yok, Fenerliler kirmizi kart haksizdi diyorlar ama yalan, adam kiciyla darbe atip gecse onunde bombos alan olan futbolcuyu indiriyor yere, "dokunmadi" diyorlar. Sari kart kesinlikle dogru, ondan sonra da itiraz ederken ne dediyse hakem basti kirmiziyi. Zaten macin basindan beri cok gerginlerdi, belliydi erken gol atamazlarsa bir sey olacagi.

+Meireles'e kırmızı verilmeliydi o da önemli bir hataydı..

Tamam penaltı pozisyonu belki maçın kaderini değiştirdi ama her takımın başına gelmedi mi böyle olaylar kaç kere bizi beşiktaşı doğradılar bazı maçlarda kaç tane penaltımızı vermediler..Ünal Aysal bir kere bile çıkıp böyle ağlamadı hakemleri baskı altına almaya çalışmadı..Bugün yine günlerden ''iyiki Galatasaray'lıyız'' deme günüdür..Bu kadar ağlamalarının nedeni penaltı falan değil yine son anda şampitonluk elden gidecek korkusudur..Şikeden ceza alanlar millete ahlak dersi vermeye çalışıyor hakemleri tehdit ediyor belki birşey yaptığını sanıyor ama komik duruma düşüyor artık..

o kadar.

Geri
Üst Alt