STSL 13/14 H:21 | Beşiktaş 1-0 Bursaspor | M.S. | 16 Şubat

Ramon-Dany-Franco-Serdar defans hattiyla cikarlar haftaya bizim maca. Dany i bunlara vermemis olsak belki de Necip e kalicaklar stoperde. Neyse umarim biz koyar geceriz haftaya, gerisi beni cokta ilgilendirmiyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cl maci oncesi bjk maci oynayacagiz. Bizimkiler bjk macini cok umursamazlar. Haftaya olacak maci cantada keklik gormeyin brpence

power pad cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olcayda sari alsa haftaya cezali sonra atibada ikinci saridan atilsa deyme keyfime :rolleyes:

maçtan sonra kimse bursaya verilmeyen net penaltıyı konuşmaz yanlış kırmızı kartı konuşur. yine şikecilerin eline koz geçti.

Bursa'ya karşı oynadığın futbolu Beşiktaş'a karşı da oyna, yarım düzine de bunlara çak. Bu kadar basit.

Kale arkasi hakemleri ne ise yarar?

Burunlarinin onundeki pozisyonu bile gormuyorlar her mac aynisi.

Arkadan bakınca sanada yumrukladı gibi gelirdi çünkü yumruğuyla adamın çenesini ittiriyor. Yalnız net pn. görmemiş kör kale arkası hakemi.

Yine suçu bize atıcaklar haftaya bizle maçları olduğu için tinerciler :D

millet niye atibanin sari kartina bu kadar takmis? cezali duruma falan mi düstü bu sari kartla? yani ilk defa sari kart yanlis verilmiyor sonucta...

kırmızı cok agır oldu ersan cok acemice davrandı şu bursalı aynısını bizim maçta yapsa kanser oluruz adam tiyatrocu hakemler iyi yedi ama ondan önce de penaltı var yani şuan bjk forumlarında tff şampiyonu acıkla biz ligten cekilelim diyenler var anlamıyorum hakem eyyamcı diyenler o yanlış kırmızı olmasa o olay yasanmasa verilmeyen penaltı için ne diyecekler bu kadar değişik taraftar toplulugu baska ülkede yoktur

paranoyaklaştılar iyice galatasarayın köpekleri falan bunlar ne içiyor abi

chelsea maçı olmasaydı bu bjkye 5 6 tane sallardık ama skoru bulunca bırakır bizimkiler 2-0 felan

Ramon-Dany-Franco-Serdar defans hattiyla cikarlar haftaya bizim maca. Dany i bunlara vermemis olsak belki de Necip e kalicaklar stoperde. Neyse umarim biz koyar geceriz haftaya, gerisi beni cokta ilgilendirmiyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dany'nin olması daha iyi boşver:D

bjkninnde hakkını yesinler belki el birliği olurdu tüpcü defedilir

Net penaltıyı vermedi ama kimse bunu dile getirmez

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

beyler ben bu bjkyi haftaya yenmek istiyorum. galibiyet sart oglu sart.

bizimkiler sizce motivasyon sorunu yasarlar mi?

Geri
Üst Alt