STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

Daha geçen hafta Sivas maçında penaltı olayı olmadan evvel 2-3 gol kaçırdılar sanki maçın 90.dakikasında uzatmada gol kaçırmış gibi üzüldüler.

Keza Kayseri maçında fark 5 puana düşmüştü ilk yarı elleri ayaklarına dolandı.

Konya maçını bile güç bela aldılar.Ben bir sürpriz bekliyorum Kasımpaşa'dan.Fenerbahçe'nin bu şartlar altında gol atması bile çok zor...

söylediklerine aynen katılıyorum metahan.bugün paşa için söylenenler geçen hafta öncesinde sivas içind söyleniyordu.ne tesadüftür ki sivasta bu eziklerle oynamadan bir hafta öncesinde 3 yemişti.paşanın gerek hafta sonu oynanan gerekse de salı günü beşiktaş maçında 3 yediğini düşünürsek açıkcası bu maçtan sivas maçına oranla daha umutlu olduğumu söyleyebilirim :D:D:D düz mantıktan hareketle sivasın 2 attığı durumda paşa 4 atabilir :D:D:D

Klasik, deplasman takımı öne geçer. İlk yarı 0-1 veya 1-1 biter. Paşa öne geçtiğinde klasik fener iç saha maçı deriz. Ancak Maç sonucu 2-2 biter. Hem forumun çoğu yanılır hem de fark 2'ye iner (IY/MS: 2/0 denenir).

onur şayet paşa önce geçerse ben klasik fener iç saha maçı diyebileceğimizi söyleyeceğimizi sanmıyorum.elinde hücumda saldıracak oyuncu yok.bekirle mi çevirmek için saldıracak.

bana kalırsa klasik bir aykut maçı olur gibime geliyor.ezikler önce geçer daha sonra skoru korumak için kapanırla ve 80 den sonra gol yiyip berabere biter gibime geliyor.her şeyin hayırlısı demek lazım artık.bekleyip göreceğiz.

SPK dan kötü haber gelmis benim gözümde bu macin degeri pek kalmadi artik.

Ciddi sIkIntIlar söz konusu gelecek aylar. Birde taraftar Balotelli hayalleri kuruyor.

Bu macla alakasi ne? Istedigimizi aldik, Financial Fair Play'a 100% uyacagiz bu sartli onayla, ancak bekledigimiz'dan biraz uzun sürecek. Ne yazik ki ekstra paralari alamadik, ama o önemli degil. Baskan "growing by spending" ile devam edecek.

Yarın ya Paşa alır ya da Fener.Beraberlik olmaz.Fener çöktü mü tam çöküyor.

Bu maça haddinden fazla önem veriyorlar, o yüzden umuyorum Emenike ve Gökhan'ı riske edip oynatırlar ve telafisi zor sonuçlara sebebiyet verirler. Fazla hırs yaptılar gibi hissediyorum, bu onlara pahalıya mal olmalı.

Bu maça haddinden fazla önem veriyorlar, o yüzden umuyorum Emenike ve Gökhan'ı riske edip oynatırlar ve telafisi zor sonuçlara sebebiyet verirler. Fazla hırs yaptılar gibi hissediyorum, bu onlara pahalıya mal olmalı.

bende aynı senin gibi düşünüyorum ve bence de onlara pahalıya patlayacak.açıkcası herkes emenike oynamasın diye dua edip bekliyor ama ben oynamasını istiyorum.çünkü tam hazır olmadığını biliyoruz.böyle bir şekilde oynatılması demek çok yüksek ihtimalle daha ciddi bir sakatlık geçirip sezonu kapatması anlamına gelir.İnşallah beklediğimiz gibi de olur.zaten bu maçta yaşanacak bir puan kaybının hızla devam edeceğini düşünüyorum.ki İnşallah hem bu hafta hem de önümüzde ki hafta gençler puan kaybeder.3 hafta sonra oynayacakları fener maçına mutlak puan alma gözüyle çıksınlar.zaten önümüzde ki hafta oynayacakları elazığında ligde ki durumu malum.yani onlar adına kağıt üstünde kolay gibi gözüken maçlar çok büyük kayıpların yaşandıkları maçlar olur gibime geliyor.birde bunlara ilk yarıyı lider bitirip ikinci yarı manisayı küme düşüren ersunun da performansı eklenince bize sadece bir sigara yakıp maçları izlemek düşüyor.:):):)

bende aynı senin gibi düşünüyorum ve bence de onlara pahalıya patlayacak.açıkcası herkes emenike oynamasın diye dua edip bekliyor ama ben oynamasını istiyorum.çünkü tam hazır olmadığını biliyoruz.böyle bir şekilde oynatılması demek çok yüksek ihtimalle daha ciddi bir sakatlık geçirip sezonu kapatması anlamına gelir.İnşallah beklediğimiz gibi de olur.zaten bu maçta yaşanacak bir puan kaybının hızla devam edeceğini düşünüyorum.ki İnşallah hem bu hafta hem de önümüzde ki hafta gençler puan kaybeder.3 hafta sonra oynayacakları fener maçına mutlak puan alma gözüyle çıksınlar.zaten önümüzde ki hafta oynayacakları elazığında ligde ki durumu malum.yani onlar adına kağıt üstünde kolay gibi gözüken maçlar çok büyük kayıpların yaşandıkları maçlar olur gibime geliyor.birde bunlara ilk yarıyı lider bitirip ikinci yarı manisayı küme düşüren ersunun da performansı eklenince bize sadece bir sigara yakıp maçları izlemek düşüyor.:):):)

Sigara kullanan biri değilim ama elbette düşüşlerini izlemek keyifli olacaktır ona şüphe yok :) Bu maçı kazanmaları da sürpriz değil açıkçası, çünkü Kasımpaşa zaten bitmiş. Benim için önemli olan ne kadar silahı varsa riske etsin bu maçta ve tek maç uğruna belki de bir çok maçı feda etmiş olacak böylece. Son yıllarda gördüğüm en büyük panik atak sürecini geçiriyorlar, bu onlara mutlaka olumsuz yansıyacaktır.

Sigara kullanan biri değilim ama elbette düşüşlerini izlemek keyifli olacaktır ona şüphe yok :) Bu maçı kazanmaları da sürpriz değil açıkçası, çünkü Kasımpaşa zaten bitmiş. Benim için önemli olan ne kadar silahı varsa riske etsin bu maçta ve tek maç uğruna belki de bir çok maçı feda etmiş olacak böylece. Son yıllarda gördüğüm en büyük panik atak sürecini geçiriyorlar, bu onlara mutlaka olumsuz yansıyacaktır.

ee sende 3 tane şampiyonluğu son hafta kaptırsan aynı patik atak sende de olurdu :D:D:D adamların yaşadıkları travmaların etkisinin biri geçmeden diğeri başlıyor.ne yapsınlar.onlara da hak veriyorum bu yüzden bu paniği yaşadıkları için :D:D

Bazen hırs, mücadele, istek, arzu yeterli olmaz umarım o maçlardan biri olur.Fenerbahçe'de kilit isimler yok, uyumsuz bir ilk 11 çıkaracaklar.Umarım Paşa biraz akıllı oynar da en azından 1 puanı kopartır.İnanın sürpriz değil bu maçta da puan kaybı.Üst üste mağlup olmak stres ve baskı oluşturur.

Kasımpaşa iki farkla öne geçer , baskıdan bekir kart görür seyirciler sahaya iner maç iptal :D

Paşa bok gibi oynuyor son zamanlarda. Ya bu maç patlayacaklar ya da potadan çıkarlar artık son şans.

Fener rahat kazanır. Hakem olayını iyi kıvırdılar şimdi yer yol mübah diyip saldıracaklar çirfekleşecekler. Bu vesile ile Gençlerbirliği maçında Egemen'in eline çarpan top ve o maçta yenilen hak boğazınızda kalsın.

Puan farkı varken en iyi kadro bizde, en iyi yerli oyuncular bizde diye bağıran fenevliler şimdi ağlıyorlar demek 2 tokat yemek gerekmiş gerçekleri görmek için :D Bu maçta da 3. olabilir.

Yaklaşık 1 saat önce Alperle Salih ataşehir palladiumdaydılar :D umarım maçta oynamazlar

Geçen hafta yapılan yaygaradan sonra maçın hakemi baya bir baskı altına alındı. Gerçi paşa çok kötü oynuyor maçtan hiç umudum yok.

Fener ilk 60 dakika gol atamazsa strese girer.Hamle gücüde pek yok umarım Paşa çok hucümcuyla çıkmaz zaten Fener 65-70den sonra abartarak çıkar 1 kontra golüyle yenerler.

Geri
Üst Alt