STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

Kadrolar belli oldu:

Volkan

Gökhan Bekir Alves Kadlec

Topal

Topuz Alper Emre Holmen

Kuyt

-------------------------

Malki

Babel Scarione Adem

Kerem Castro

Sancak Yalcin Donk Erhan

Isaksson

Normal Sartlarda bu Kadroyla Pasa'ya karsi ne yaparlar, yorum sizin.

Normal sartlarda Kasimpasa her turlu kazanir. Ama bakalim Kasimpasa nasil oynayacak ve hakem maci ne kadar etkileyecek.

adama sorarlar bu kadar eksik varken salih uçanı oynatmıyorsun daha ne zaman oynatacaksın sırf salihe acıdığımdan çünkü galatasaraylı olduğunu biliyorum :D

Salih'i falan sevmem etmem ama zaten kadroda milyon tane orta saha oyuncusu varken Mehmet Topal gereksizinin görevi ne olacak acaba sahada? Rahatlikla Salih'i koyup ikinci yarinin sonlarina dogru Cristian'i alabilirdi. Ne buluyorlarsa o adamda cok merak ediyorum. :)

Salih'i falan sevmem etmem ama zaten kadroda milyon tane orta saha oyuncusu varken Mehmet Topal gereksizinin görevi ne olacak acaba sahada? Rahatlikla Salih'i koyup ikinci yarinin sonlarina dogru Cristian'i alabilirdi. Ne buluyorlarsa o adamda cok merak ediyorum. :)

yani topal çok gereksiz hemde iç sahada oynuyorsun :)

Teknik taktiği bırakın bu maçta...Fenerbahçe büyük ihtimal çirkeflik,kavga,gürültü ve buna göz yuman (yummaz ise hakemliğinin yanacağını bilen) bir hakem ile maçı rahat alır...

Eyyamın bol olacağı bir maç bekliyorum. 1 haftadır buna ortamı hazırlıyor Fenerbahçe. TFF ve MHK de ortayı Fırta Aydınus'u maça vererek yaptı,voleyi yapıştırmak holigan taraftarını arkasına alan Fenerbahçe'ye kaldı...

Isaksson

Elyasa Donk Yalcin Sancak

Kerem Castro

Viudez Scarione Babel

Adem

Yedekler: Ilker Avcibay, Erhan Kartal, Ilhan Eker, Kubilay Aktas, Mert Kula, Tunay Torun, Sanharib Malki​

Topuz Emre Holmen üclüsü bu sene hic mac yapmadi neredeyse ve Emre sürekli sakatliklarla bogustu.

Bu orta sahaya karsi direnc gösteremezse Kasimpasa dükkani kapatip gitsin en iyisi.

2st-gallen-li-oscar-scarione-kasimpasa-da.jpg

Scarione'nin golü var.

Kasımpaşa'nın ilk 11 i cok net daha iyi :) Umarım futbol dışı faktörler belirlemez maç sonucunu. İlk 30 dakika kasımpaşa geriye düşmezse alır bu macı

Normal şartlarda bu kadroyla şikeciler süper ligde ilk 15'deki takımların hiçbirini yenemez !

Geri
Üst Alt