STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

Twıtter de gündem alves ve babel ın pozısyonunu göz göre göre buna denır

Hani Kasımpaşa ilkyarıdan 3 tane yiyordu?

Hani fener dağıtıyordu.bırakın bu işleri.

Bu maç berabere bitecek

gecen hafta verilmeyen bir penaltıyı ülkenin en önemli gündem konusu yapan şeref yoksunları bu kırmızı kart pozisyonunun lafını bile edecek mi cok merak ediyorum.

Tüm spor programları 3 maymunu oynar yine... !

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

gecen hafta verilmeyen bir penaltıyı ülkenin en önemli gündem konusu yapan şeref yoksunları bu kırmızı kart pozisyonunun lafını bile edecek mi cok merak ediyorum.

Bu zamana kadar lafını ettiler mi?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dCJ9V5jaN7g[/media] bir izle derim.

alves,emre bunlar az bile yapıyorlar. al aziz inmiştir yine soyunma odalarına

sen adam gibi ceza veremezsen suçluyu kahraman ilan edersen bunlar olur. hem şimdiye kadar yaptıklarının yanında çok kucuk seyler bunlar.

ırkçılık yaparlar midem ağrıyordu doktor önerısıyle stadda sallaya sallaya yedim

sahaya girerler volkana düğün davetiyesi verecektim.

şike yaparlar herkes yaptı biz yapmadık derler. strum graz maçı derler vs vs.

bunlar çok küçük şeyler ciddi ciddi şaşırmıyorum artık. bu maçtan beklentim kasımpasa cezaalanında bi karambol olsun şapkadan çıkan bir penaltıyla fener golünü atsın. gerçekten çok normal gelıyor artık. en acısıda bu normal gelme olayı zaten.

mac ortada ancak fenerin kazanacagi gun gibi acik kasimpasa cok kotu bir takim . 2.yari emenikeyide alip buyuk baski kuracaklar bu kasimpasa dayanamaz

Su Alves'in rakip takım futbolcusuna tekme atmadigi maç yok ama adam daha 1 kere kırmızı kart görmedi

Ulan birazcık şeref kırıntısı varsa içinizde bu akşam konuşursunuz. Emre herifin anasına sövdü, Alves tekme attı. 2 kırmızı kart verilmedi. Geçe haftaki gibi böğürecek misiniz pek şerefli Türk medyası?!!

Mesajı Gönderen: alex57:cLink:4291669

Alvesin yaptığı ! başka birşey değil. Yeter artık yeter hiç mi akıllanmıyon. Hiç mi birisi seni uyarmıyo.

Bunu soyleyen antuda bir FENERLI!!!!

Git baska bir is yap eyyamci

eee ne yapalım ? O pozisyonu yorumlamak icin antudaki şerefliye ihtiyacımız mı var ?

Bu Alves-Emre Sırf zarar bunlara..

Arenada 2 sinede kırmızı gördürmek lazım.

Sabri-Melo-Drogba sinirlendirmesi lazım bunları :D

Lig zaten gitmis, daha nereye gidecek

★★★☆

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KuW56uzdWHg[/media]

kaybederlerse bunu tekrar ederler mi :asd:?

Geri
Üst Alt