STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

açıkcası bu maç normal şartlar altında paşanın rahat alacağı bir maç olacaktı.ancak dünden beri kopardıkları yaygara nedeni ile paşayı doğrarlar bu hafta.ha eğer fırat falan verilirse maça o zaman bu şikeci adiler hiç bir şey yapamazlar.

bu arada dünden beri ortalığı inleten şikeci ezikler sezonun başında kendileri lehine yapılan hatalardan sonra hocalarının demeçlerine baksınlar.ne diyordu "yalan" efendi. "herkes hata yapabilir,bunları abartmamak lazım,onlarda insan,sahanın içinde kalalım vb" konuşup duruyordu.bir hafta aleyhlerine hata oldu başladılar bık bık konuşmaya.eğer adalet istiyorsanız kazandığınız maçlardan sonra "hakemlerde hata yapabilir,futbolun içinde olan şeyler" vs tarzı konuşmayacaksın.Yüce Allah zamanı geldiğinde aynı şeylerle sizi işte böyle test eder.zamanın da o pozisyonlar içinde konuşsalardı bugün konuşmaya hakları olurdu.

Herkes hırsla fark atacak diorda kimle gol atacak bunlar kazma köytlemi:D.Emenikede zaten oynasa bile mac eksigi var sırıtır bu maç.Eee canerde yok.Atarsa hakem pen verir öyle atar ancak.Pasa 1 gol bile bulsa fb kesin alamaz bu maçı.

açıkcası ben İnşallah emenike oynar diyorum.çünkü tam iyileşmedi ve oynarsa çok yüksek ihtimalle daha ağır bir sakatlık geçirir.

Gokhanda sevkedilirse hakem ne yaparsa yapsin Kasimpasa yenilmez.

Sivas çok kötü oynayarak bal ve şans ile yene bildi zaten feneri. Kasımpaşada bu şota gibi takım katili görmedim. Iyi bir takım nasıl 2-3 transfer ile bozarım en iyi örneğini gösterdi bize. Makine gibi işleyen takım bir kayserispor seviyesine soktu şota. Bravo buda bir başarıdır

Artık her takım fenere daha hırslı oynar sanki, gıcık bi takım oldular, dün aziz'in konusmasından sonra.

bu olanlardan sonra kaybedeceklerini düşünmüyorum

Ama ilahi adalet varya ;ne olur ne olmaz diyorum;umarım puan kaybeder şikeciler

Artık her takım fenere daha hırslı oynar sanki, gıcık bi takım oldular, dün aziz'in konusmasından sonra.

sadece dünle alakalı değil ki bu.geçmişe aziz dönemine bakarsak aziz başta olmak üzere murat özaydınlı,mahmut uslu gibi en antipatik yöneticiler bunda.o nedenle bunları seven yok.ali şen zamanını yaş olarak hatırlayanlar bilirler ki ali şen bile Galatasaray taraftarı tarafından antipatik olarak karşılanmıyordu ki kendisi azizden çok daha baskın bir karakter olmasına rağmen.

kaşımpaşa zorlar diye düşünüyorum ama paşa 5 günde hem bjk hemde fenevle oynayacak.

Fikret Orman fenerbahçeye üzülmüş. Ulan siz kendi halinize üzülün gavatlar. Göreceksiniz arenada

Geri
Üst Alt