STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

Allah belanızı versin emek hırsızları sizi . Yatacak yerin yok fırat aydıns ! Alvesin %100 net kirmizi karti emre şerefsizinin en az %100 1 sarı kartı . Bide paşadan oyuncu at baktn şikeciler yenemiyor değilmi ? Gökhana yapilan net sarı kart o doğruda ya ilk verdiğin alakasız olan ne ? Geçen hafta bi penalti verilmedi diye ( meirelesin net kirmizi kartida verilmedi geçen hafta ) yaptığınız çığırtkanlığın amacı buydu değilmi hakemleri lehinizde karar verdirmekti başardınız . İlahi adalet yine tecelli edecektir ve yerini bulacaltir şikeci pislikler sizi !

Beyler kerem seras bile bile yedi kirmizi bu kadar belli etme emre beloz insan degil defans dayanamadi macta biter burda

Yemin ediyorum sogudum ligden bu herifler ve medya yuzunden sovesim var arkadas

hic bir sey demezler onlar sadece biz kazaninca "rahatsiz" oluyorlar.

özat keyiften 4 kösedir onun umrunda degil emrenin milletin anasina küfür etmesi veya bruna alvesin rakibinin dizini parcalamasi onlar icin galibiyete giden her yol mübah. sikeyi bile savunan insandan ne bekleyebilirsin?!

Tarafsizlik nerde? Yok. Gs nin haklarini adam gibi savunacak yorumcu kalmamis piyasada. Sunlarin agzinin payini versin.

Adamlarin şike yaptigi tescillenmis ispatlanmis Türkiye nin hakine bak.

Duygu somurusu sayesinde masumu oynaya oynaya ne hale getrdiler kndikerini.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fırat'ın kurduğu baraja bak Allah belanı versin ulan.

Son adamı düşür kırmızı verme ne sarısı ?

Kufure bisey demem de ne kadar .serefli takim oldugu ortada emrenin bugun yaptigi hareket ne diyelim tebrik mi edicektik herkes desarj olmaya calisiyo bazi seyleri gormezden gelinmezmi

Alves,Gökhan ve Emre atılmalıydı.Bunları da yazacak mısın tarafsız basın!

eğer şu şikeciler şampiyon olursa bu sene kafayı yerim yarın antalyaya haftaya tinercilere,sonra mavilere çakacağız inşallah bol bol dua ediyorum..

2. golü atamadılar mı hala kapattım ben

bu maçtan zaten bir beklentim yoktu. ha olsaydı ekstra olurdu bizim için. fbnin kkart, penlatı falan kazanacağını biliyordum. hakemler gazlarını aldı biraz. şimdi bundan sonra yarış başlıyor.

Yazıklar. Olsun. 2 Fenerlinin hareketide kırmızı. Biri yandan biri arkadan...

Cidden söz yok söylemeye... Allahınızdan bulun inşallah... :ka10:

Geri
Üst Alt