STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

yine kasımpaşa yine bekir

o sezon bursa son maçta şampiyon olmuştu hatırlatalım

Çeptalk

Fenerbahçe yense de çok fazla önemsemediğim maç. Öcelikle deplasman performansımızı düzelttiğimizi Antalyaspor maçı ile güzel futbol oynayarak göstermeliyiz. Asıl belirleyici faktör Galatasarayımızın deplasman performansıdır. Ardından haftaya Beşiktaş maçıyla beraber ikinciliği biraz sağlamlaştırmalıyız. Şuan maç eksiğimiz olsa da Beşiktaş 2 puan önümüzde ve 3. durumdayız. Beşiktaş'ı yenersek ikinciliği sağlamlaştırır puan farkını 4 yaparız. Kasımpaşa maçı sayesinde Beşiktaş da potaya girdi. Dolayısıyla Fenerbahçe'den önce Beşiktaş'ı bertaraf etmeliyiz. Fenerbahçe'nin asıl puan kayıpları daha çok deplasmanlardan gelecektir. Elazığspor çok kritik bir yerde ve sondan 3. olmaları kolay bir deplasman olduğunu asla göstermez. İşin rengi daha çok haftaya belli olacaktır.

Derken 1-1 oldu ne güzel oldu...

ve derken 2-1 oldu.. Ben mesajı yazana kadar 2 gol oldu. Amma ağır yazmışım...

bir daha mesaj yazsana reis

bu feneri evimizde yenemezsek zaten olmyialim sampyion

Hala bu bjkden bir şey olmaz, fenerden bir şey olmaz diyenler var ya.. Adamlar tamam oynamıyor ama puanları neredeyse garanti.. Biz de deplasmanlarda dökülüyoruz ve bunlar böyle puan çala çala önümüzdeler..

Yürüyüş filan yaptılar Rte demiştir kasimpasa yönetimine sunların agzina biraz bal surelimde sussunlar diye.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

caner tribünden hakem firat aydinus'a:" senin allah belani versin serefsiz köpek"

spiker: iste caner heyecanla maci takip ediyor

:redface:

Kırmızıyı vermedi hakem yine :D Pozisyonu tekrar göstermediler. En azından ikinci sarıdan kırmızı vermeleri lazımdı... Olaya bak ya :D

Bu maçın bu skorda olması bile mucize, 3-0 gibi bekliyordum ben, normal yani fenerin yenmesi. 3 hafta üst üste puan kaybettirmezler.

Geri
Üst Alt