STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

Normal şartlarda bu kadro leşliği ile Fener'in kazanması çok zor. Ama bu maçta bazı pisliklerin döneceğini düşünüyorum açıkçası. Fener kazansa bile biz Antalya'da takılmazsak sıkıntı yok. Uzun süredir ilk defa bizim kazanmamız Fener'in kaybetmesinden daha önemli.

Acikcasi totemlik bir durum yok ortada. Kasimpasa cökmüs. Kayserispor´dan kötüler su anda.

Gelen gidenin 3-4 attigi Kayserispor´a yeniliyordu bunlar. Kayserispor tek kale oynamisti, paramparca etmisti bunlari.

Simdi bu kadar gazdan sonra Kadiköy´de puan alacaklar öyle mi? Bosverin beyler :)

Biz kazanalim da, bunlar önemli degil

paşanın en kötü zamanına denk geldi fb ve bjk, yoksa kadrosu iyi paşanın ama geniş olmadığı için yorgunluk gösterdi takım. bizim maçta çok sağlam bir paşa vardı mesela. bunlar yine bizim maça kadar form tutar.

Bu maca Fırat Aydınus'u neden verirler arkadas,daha gecen sene adamı bitiriyolardı evine gittiler özel hayatına kadar didiklediler,ayıptır yahu,yok mu baska hakem..

Bu maca Fırat Aydınus'u neden verirler arkadas,daha gecen sene adamı bitiriyolardı evine gittiler özel hayatına kadar didiklediler,ayıptır yahu,yok mu baska hakem..

Tabiki daha önce fener tarafından yıpratılmış bir hakemi verecekler

Ben şahsen hiç şaşırmadım

ezik bir hakem verilmesindense aydınus un verilmesi iyidir.ben bariz hata yapacağını sanmıyorum.

#direnveEFSANEolKasımpaşa!

macı byuk iht fb alır ama kpashanın net 2 golu var

babel ve malki .dd

Bakalim Firat dik durabilecek mi bu macta.

Ezik bir hakem verilip fener'e kiyak gecilir diye dusunuyordum cok sasirdim Firat Aydinus'un verilmesine. Kesinlikle goz yummayacaktir aglamaya zirlamaya. Kasimpasa'dan bi halt olmaz orasi ayri

Fırat iyidir iyi.Genç birini verselerdi daha kötü olurdu.

Geri
Üst Alt