STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

mac kadiköyde oldugu icin kasimpasa nin puan almasi imkansiza yakin. Hakeme gelecek olursak Firat Aydinus un tüm artniyetli düsünenlere ragmen adil bir mac yönetecegine inaniyorum.

ok.gif
Demir Fatih1907 - 16.02.2014 15:04

bos.gif

keşke geçen maç meireles kırmızı görseydi. şimdi bugün de oynayıp takıma zarar verecek. yunus yıldırım Fenerbahçe düşmanı olduğu için bilerek kırmızı kart göstermedi meirelese

:trollfacce.gif:

beyler bugün forum sanki biraz yavas isliyor gibi..sayfalarin yüklenmesi uzun sürüyor..:rolleyes:

açıkcası ben dünden beri diğer takımları takip ediyorum.örneğin paşadan sonra elazığa gidecekler ki küme düşme potasında,keza gençler kaybetti bu hafta ve kayserininde kazanması ile iyice potanın içine girdi elazığ maçı sonrası gençlerle oynayacak,yine erciyes maçları var ki erciyes bugün deplasmanda kazanmış o da küme düşmeyi garantilemediği için bunlardan puan almak için oynar.yani Allah'a çok şükür ki dünden beri istediğim gibi gidiyor maçlar.üstüne bu akşam bunların takılması olursa tadından yenmez bir hal alır benim için.

bir çok arkadaşın aksine ben bu akşamdan umutluyum.ki hakemde fırat ki çok rahat bir yanlışta bunlardan adam atabilir o atmosferde.hayırlısı diyip bekleyeceğiz artık.

Geçen hafta rüya görmüştüm Sivas 3-0 kazanıyordu ama söylemedim totem olsun diye.

Bugün de rüya gördüm ama yine söylemeyeceğim totem olsun :D

Anadolu takımı bile 3 maç üst üste kaybetmez, onun için fazla şartlandırmamak lazım kendimizi. Fener alır gibi

4-5-1 oynayacaklar, ortasaha kalabalik.

Topal onlibero, emre ve alper ortasaha, topuz sag, holmen sol kanat, kuyt tek forvet.

Ileride top tutamayacaklar, pasa ilk 30 dakikayi atlatirsa emre ve topuz yorulmaya baslayacak. Sol kanatlari aksayacak ve o kanattan hizli atak bunlari oldurur.

Sagda topuzla gg genelde iyi anlasiyorlar, oraya dikkat etmek gerek.

Umarim sol stoperde bekir oynar, sol kanatlarinin aksayacagini dusunuyorum, bir de bekirin sakarliklari eklenirse tadindan yenmez.

Pasa birazcik iyi oynasa bunlari dagitir aslinda ama onlar da cok kotu.

Gerci futboldan ziyade kick box izliycez gibi geliyor.

Bakalim aydinus telafi mi diyecek yoksa gurur mu?

Ezikler bu kadroyla maç kazanamaz Kasımpaşa cok kötü oynamadığı sürece. Berabere biter büyük ihtimal

Bu maç Kuyt sakatlanacak, demedi demeyin :D Maç skor tahminim ise 2-1 paşa alır. İlk golü fener atar

Başta Emre i..... olmak üzere tüm takım daha ilk dakikalardan hakem üzerinde baskı kuracaktır, o f5 li itici surat ifadesiyle itiraz edecekler. ıyyy

Bu maç Kuyt sakatlanacak, demedi demeyin :D Maç skor tahminim ise 2-1 paşa alır. İlk golü fener atar

ön çapraz bağları gitse fena olmaz aslında , bizden 1 adamın gitti adaletsizlik olmasın.

bu ezikler beğenmiyor ama kuyt'ın mücadele hırsı cok önemli onlar icin , takımı ateşliyor sürekli

Geri
Üst Alt