STSL 13/14 H:22 | S.B Elazığspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Fener yenilsin Caner cileden cikip bir hayvanlik yapip kirmizi gorsun, 2-3 mac ceza alsin.

Arkadaşlar şerefsizlerin çok rahat alacağı bir maç bence :mad-49:

Yahu böyle seyleri de fenerliler ve besiktaslilar bizim maclarimiz da düsünüyor, sonra gülüyoruz onlara.

Tamam hakemler cok hatali maclar yönetiyor ama hepsinin art niyetli oldugunu düsünmüyorum, hele o dedigin gibi düsündüklerini hic ama hic sanmiyorum. Fenerlilere bakacak olursak da mesela her mac sonunda hakemler 'nasil da verdim cimboma maci' diye düsündüklerini düsünüyordur. Ama bizim aleyhimize de hatalar yapiliyor, onlarin aleyhine de. Her hakemin art niyetli oldugunu düsünmüyorum ben kisaca, ama yeterli olmadiklari kesin.

Son cümle anlatım zenginliği açısından abartı içeriyor olabilir ama hatalardan en çok nemalanan takımın fenerbahce olduğu gerçeğini değiştirmez. Misal Karabük maçıydı sanırım biz atağa giderken maçı bitirdi bi tanesi. O haftalarda da "fener gol atana kadar" yazıyordu fener maçlarının tabelalarında.

Haydiii Elazığ. .. cok zor degil alti ustu karşındaki bir kahpe.

Koy gitsin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar Özkan yok elazığda.Yedeklerde .. Fenerde de çok eksik var .

Fb kadrosu bu.

1959524_676159012442613_1183547205_n.png

ELAZIĞSPOR: Ivesa, Tanju, Bilica, Habib Sow, Vranjes, Marvin, Onur Ayık, Serdar Gürler, Mehmet Nas, Tello, Deniz Yılmaz

TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

FENERBAHÇE:
Volkan, Gökhan, Bekir, Kadlec, Caner, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Cristian, Kuyt, Alper, Emenike

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

İklim şartları itibari ile Elazığ zor bir deplasmandır.FB'nin bu deplasmanda en fazla beraberlik alabileceğini düşünüyorum.

bilica stoper oynamaz umarım çağlar yerine vranjes oynayacak galiba

Çeptalk

Bilica simdi Stoper mi oynuyor yoksa ön libero mu?

İvesa ve Bilica'nın oynadığı takıma en az iki tane atar şikeciler.

Geri
Üst Alt