Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
ya abi fener o kadar rahat alır ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi ben de LigTv kampanyalarına bakıyordum;
Digiturk Kampanyaları / Lig TV özel kampanya
Galatasaray maçları 5 ay 20 TL sonra , 42 TL... 5 ayın sonunda hediye verilen diğer kanallar kapanıyor...
Hediye süresi bitiminde Spor Extra, Yetişkin, Aile ve Mobil Lig TV paketlerinden yararlanmaya devam etmek için ne yapmalıyım?
Spor Extra, Yetişkin, Aile ve Mobil Lig TV paketi hediyelerinin taahhütlü servisler olmaması nedeniyle hediye süresi bitiminde
bu paketlere ait kanallarınız ya da aldığınız hizmet kullanıma kapanacaktır.
Şimdi ben de LigTv kampanyalarına bakıyordum;
Digiturk Kampanyaları / Lig TV özel kampanya
Galatasaray maçları 5 ay 20 TL sonra , 42 TL... 5 ayın sonunda hediye verilen diğer kanallar kapanıyor...
Hediye süresi bitiminde Spor Extra, Yetişkin, Aile ve Mobil Lig TV paketlerinden yararlanmaya devam etmek için ne yapmalıyım?
Spor Extra, Yetişkin, Aile ve Mobil Lig TV paketi hediyelerinin taahhütlü servisler olmaması nedeniyle hediye süresi bitiminde
bu paketlere ait kanallarınız ya da aldığınız hizmet kullanıma kapanacaktır.
Kadlec-Bekir ikilisi rezalet, Caner-Gökhan'ın da defansif özellikleri çok az. Bu savunma bu akşam kesin gol yer, maç sonucu Elazığ'ın yiyeceği veya yemeyeceği gollere bağlı. Hadi Okan hocam yen şu Fener'i, 1 puan alsan da yeter.
maraşlımı bu hanım
fenere boruyu döserler..ben demiyorum sanica boru diyor..
ridvos ve tugba dural pisti olmuslar![]()
ridvos ve tugba dural pisti olmuslar![]()