STSL 13/14 H:22 | S.B Elazığspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Rıdvan yine olumlu :) 1 puan aldık diyor. Hiç moral bozmak yok, böyle devam, koçum benim.

Kırmızı karttan sonra Elazığ takımına bir şeyler oldu. Topu yerden ayağa pas yapıp,kanatlara inmeleri gerekirken,durmadan şişirdiler. Golü yemek için çaba sarfettiler bence. Bu arada GG çizgiden çıkardı. Yine balları yanlarındaydı.

Fener ucuz kurtuldu ama bundan sonra cok zor puan kaybeder.

Bizimkiler aklini basina alsin artik.

Fener bundan sonra maksimum 2 puan kaybı daha yapar.Bence beklenenden çok puan kaybı yaptılar şu ana kadar.Erken yaptılar daha doğrusu.Ama Antep ve Antalya maçlarında berabere kalarak değerlendiremedik bence bunu.Evimizdeki maçları kazanmamız zaten beklenen bir şeydi.

Artık deplasmanda kazanma serisine başlamalıyız. Aksi taktirde kıymeti yok.

fbde 2.devrelerde fizik düşüş var geçen haftada böyleydi. bundan sonra fizikle maç kazanmaları zor. onlar daha puan kaybeder ama bizde kaybederiz zaten. bjk fbyi yakalayabilir

Akhisar deplasmanini kimse hesaba katmiyor herhalde :) Daha oraya da gidecekler :)

Bu maçın üzerine demli bir çay iyi gider diye düşünüyorum.

off hiç yoktan 1 puan kazandılar resmen daha iyisi olabilirdi bu arada ünal basgandan bir süper twit daha

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 49 sn.

FENERBAHÇE'NİN AKLI ÇARŞAMBA GÜNÜ YAYINLANACAK MUHTEŞEM YÜZYIL'IN YENİ BÖLÜMÜNDE, BU PUAN KAYIPLARI NORMAL ARKADAŞLAR. :((

Bu haftaki maçlar tam beklediğim skorlarla sonuçlandi. Bakalım haftaya deplasman fobimizi aşabilecek miyiz.

Cristian Baroni: "Ne olduğunu anlamadım.Her hafta tekme atıyorduk, bize tekme serbest dediler.Kırmızı kartı çok ağır buluyorum.

Geri
Üst Alt