Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.583
- 2.229
- 1.983
Ersan kendini bırakıyor direk, hakem de faul veriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

İyi transfer
Yası varmış baya,zaten kısa dönem için almıslar,baya katkı verir kanımca,Atiba'yı saga çekmeyi düşünüyor sanırım Bilic onun yerine de Jones'i monte edecek galiba...
BJK için adeta bir Melo olur,Ernst olur
Yalnız ihtiyaç mıydı ? Orası biraz muamma.
Cok iyi bir Transfer bana göre. Melo,Jones,Alves gibi oyuncular Türkiye'de cok is yapar. Gosso bile Orduspor'da neler yapti gördük...
Jones kesinlikle iyi bir futbolcu...Melo dan sonra ligin en iyi Ön Liberosu olur.
Iyi transfer.
Owwww dedim.
Yuuhh.. iyi transfer..
Çok iyi transfer yapmışlar.
Iyi transfer...bjk da melo etkiyi yapar.
Güzel transfer
Atiba ile bu iyi bir ikili olur.
cok iyi topcu
arenada bizi dağıtan adamdı.
bjk için çok iyi transfer , hayırlı olsun.
leş diyenler olmuş dalgamı geçiyonuz schalke niye bırakmış bu adamı onu anlamadım
ok leş felan denmiş. Geçen sene oynamasın diye dua edenler şimdi leş yaptı. Yatın kalkın geçen sene rövanşta bu adam oynamadı bizi en çok zorlayan adamdı ortasahada. Ben çok şaşırdım rakip takım aldı diye leş 32 yaşında bilmem ne. Adam sürekli oynuyor üst düzey.
Melo dan sonra ligin en iyi ön liberosu olur.
Hiç adamla dalga geçmeyin.
Jones çok iyi topçu.
Beşiktaşa büyük güç katar.
Türkiye liginde rahat oynar, iyi transfer.
Çok iyi transfer, Beşiktaş için iyi transfer diyip küçümsemeye gerek yok. Biz dahil ligdeki her takım için o tarz bir oyuncuya ihtiyaç halinde gayet iyi transfer. Atiba'yı sanırım artık joker eleman olarak kullanmak istiyorlar eksik bölgelere yama için.
Sevdiğim bi abimizdir bjk için iyi transfer
10 dakka izledim uyucaktım nerdeyse.Şu salak antalyayı yenemedık ya inanılmaz gerçekten.Herifler 2 pas yapmaktan aciz.
bu antalya bize nasıl 2 gol attı lan..adamlar 3 pas yapamadı..
Jones transferinde ki yorumlar
:crushed::crushed:
lannn
ben de varım
ama bütün medya ve forum aynısını düşünüyordu.Bize karşı çok iyi oynamıştı schalke'deyken.Neyse ..![]()
Melo dan sonra ligin en iyi ön liberosu olur.
Hiç adamla dalga geçmeyin.
Jones çok iyi topçu.
Beşiktaşa büyük güç katar.
Türkiye liginde rahat oynar, iyi transfer.
Çok iyi transfer, Beşiktaş için iyi transfer diyip küçümsemeye gerek yok. Biz dahil ligdeki her takım için o tarz bir oyuncuya ihtiyaç halinde gayet iyi transfer. Atiba'yı sanırım artık joker eleman olarak kullanmak istiyorlar eksik bölgelere yama için.
Sevdiğim bi abimizdir bjk için iyi transfer
bu schalke de dökülüyordu son izlediğim maçlarda
Edu, Jozy ve Aduden sonra 4ncü rezil Amerikali Türkiye liginde
Bu sezon berbat oynuyor.
Boş transfer. Veli bundan iyidir.
Atiba daha iyi.
Bundesliga ve Schalkeyi takip eden almanyada yasayan biri olarak diyorum ki, cok kötü transfer.