STSL 13/14 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği | M.S | 1 Mart

yalnız fener hayvan gibi bastırıyor gençlerbirliğinin şansı yok gibi sanki

Fener bastırmıyor Gençler resmen oynamıyor.

İlk 10 dakika gayet iyi oynuyorlar orta sahadan pasla çıkıyor top dolaştırıyorlardı artık ondan sonra ne olduysa oldu birden bire gençler aldığı her topu rastgele ileri vurmaya başladı...

Sow&Emenike baya baya bitiricilik 0 ikisinde d,sayelerinde 0-0.

devre arası olmasına rağmen hala ilk yarı yazan forum yönetimini kınıyorum

kalenin önünde 20 herif dursan nolur. orta sahada basican. hiç şöyle pasla çikiyim demiyorlar. dan dun vuruyorlar. şu zihniyeti degiştirin.

GB bu kadar kotu oynamasina rağmen fener duran top dişinda hicbir atak yapamadi. GB felaket oynuyor 1 pas yapmaktan acizler. Cüneyt elinden geldiğince fenere duran top vermeye calisti

Gençlerbirliği çöp bir oyun oynuyor.Bizi Arena'da yendikleri maçtaki gibi şansla falan atsalar bari.

Böyle giderse kesin yer gencler.Elazıg bile bunlardan çok daha pozitif futbol oynuyor.Pigme mehmet biz olsak köpek gibi kosturursun takımı.

Kafa topu alsalar Fener sahasına çekilcek illaki egemen vuruyor fener ilerde duruyor hep

her kale vuruşu pozisyon olarak dönüyo kalelerine

petrovic uzun diye orta sahanın ortasına aut atıyorlar ya nasıl bir taktiktir

hoş kenarlara atınca da stancu zec falan alamıyor

Çeptalk

Gencler rezil futbol oynuyor boyle devam ederse kesin gol yerler..

ok.gif
drocx - 01.03.2014 19:53

bos.gif

Bu Emenike´nin nesi 10 küsür milyon ediyor hala çözemedim.

Fener iyi oynamıyor rakibi döverek hava toplarını indirip pozisyon buluyorlar.

Fener ikinci yarıda gol bulamazsa dünyanın en uzun maçını izleyebiliriz.

Adamlar gol kaçırma rekoru kırıyorlar 16 şut çekmişler kaleye 6'sı isabetli

Gençlerbirliği 2 şut 1 isabet

He kavga dövüş oynuyorlar orası doğru

Bari Egemen,Kuyt,Emenike,Topal falan sarı görse.Haftaya oynayamazlar.

Sow da Ramazan'ın kalecilik hayatını bitiriyordu neredeyse, bide hala utanmadan gol diye yırtınıyor itiraz ediyor. Ne çeşit karaktersiz bunlar çözemedim ki.

anlayamıyorum ulan bunlar nasıl maç kazandı rezilliğe bak hakemlerle son dakkalarla ite kalka 10 puan fark attılar şu oynadıkları futbolu gördükçe sinirleniyorum nasıl üstümüzdeler diye

gençler inanılmaz kötü oynuyor gerçekten. oyuncu mu değiştirirler taktik mi değiştirirler bilmem ama bişeyler yapmaları şart

Ekstra puanlar Caner+Webo+Hakemler+Uzatmalar sayesinde yoksa bi b.k oynadıkları yok.

Geri
Üst Alt