STSL 13/14 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği | M.S | 1 Mart

Cüno fb duran toplarında barajı 9.15 değilde 19.15'e kurduruyor.Kural mı değişti?

Bu maçtan puan çıkmaz Gençler leş ve ötesi

Fener sadece 3 yabanci ile oynuyor. Sow,Emenike ve Kuyt. gerisi türk.

Bu maçı Fener'in kazanmaması hala mucize olur. Bizim bunlara takılmamamız gerek. Bizim oyuncuların da artık gaza gelmesi gerek. Fener'i Arena'ya gömmek farz oldu.

ben jimmy durmaz denen godoşa uyuz oldum. sagda adam bomboştu. gitti sola atti tipini sevdigim. maçin başindada net golü atamadi.

Cüno fb duran toplarında barajı 9.15 değilde 19.15'e kurduruyor.Kural mı değişti?

Aynen Fırat Aydınus Kasımpaşa maçında 9 metrelik barajı 6 metre kurdurdu fenerli futbolculara Kasımpaşanın bariz gollük frikiğini yemişti herif..

MHK'yı baskı altına aldılar tabi şerefsizler

Jimmy Durmaz'dan rahatsızım.

7.000 Mesajimle dua ediyorum. Allahim lütfen Fener bugün kazanmasin.

bu mactan ne yazikki hic umudum yok gencler isik vermiyor insh yanilirim o ayri

GB bu kadar kotu oynamasina rağmen fener duran top dişinda hicbir atak yapamadi. GB felaket oynuyor 1 pas yapmaktan acizler. Cüneyt elinden geldiğince fenere duran top vermeye calisti

Bu da fenevin aslında 5 para etmeyen bir top oynadığını ve biraz iyi oynayan takımlara karşı hiç bişey yapamayacağını gösteriyor! Hakem yardımına ve Gençler'in şu rezalet oyununa rağmen pozisyon bile üretemediler doğru düzgün!

Aynen Fırat Aydınus Kasımpaşa maçında 9 metrelik barajı 6 metre kurdurdu fenerli futbolculara Kasımpaşanın bariz gollük frikiğini yemişti herif..

MHK'yı baskı altına aldılar tabi şerefsizler

Gençler frikik kazansın o da barajı 5 metreye indirir.

Genclerbirligi'nin iki tane sutu var koskoca ilk yarida baska hicbirsey yok. Biri ciliz bir sut, biri de net pozisyon. Böyle yaslanmaya devam ederlerse illaki duran toplardan veya x karambolden golü yerler.

valla gençlerbirliği şu maçtan hatayla 1 puan alsın var ya müthiş olurdu çünkü rezil top oynuyor gençlerbirliği fenerde gününde gözüküyor.

BhqQ3ZmIAAEeYCM.jpg:large

mac sifresiz oldugu icin digitürk playden izleme imkani varmi aceba?

bu arada o kadar uzatmami olur lan!!

Resmen ibnelik yapıyorlar ve kimse bunlara sesini çıkarmıyor. Ama ALLAH CC büyük bunlar kazdıkları kuyuya kendileri düşer inş.

Zülüm yapıyorlar kimse sesini çıkarmıyor, adaletine bak ülkenin.

Bunlar sirf stad dolsun diye bedava mi aliyorlar insanlari iceri? Yasli kadinlar falan var belli alakalari yok futbolla.

Emre 2 kere attı yere kendini ikisinde de Cüneyt hemen verdi faulü.

Geri
Üst Alt