STSL 13/14 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği | M.S | 1 Mart

Onun bunun çocukları her maçta aynı senaryo ne zaman zorlansalar hakemler saçma sapan bir penaltı ile yardımlarına koşuyorlar.Alayınızın Allah belasını versin.Emek hırsızlarııııııı

Pozisyon penaltı değil ama ben bizim takımın böyle fenerin yaptığı gibi itler gibi saldırdığını, ceza sahası içine 6-7 kişi girdiğini hiç görmedim.

Cuneyt cakir gorevini basariyla yerine getirmistir boylece. Yazik ulan serefsizlik diz boyu.

Su saatten sonra tek istegim var ne olur su serefsizler bizim maca kadar puan farki 3 ten az olsun. Yenip lider olalim baska bisey istemiyorum

Melih'te şrfsz. Bak bak " Topa bu müdahalede bulununca..."

Müdahalemi var lan orada.

Fenerin aleyhine olsa şöyle derdi: " Bu pozisyona hakem penaltı verdi" Hani sanki PA yoktu ama hakem verdi hesabı...

1 hafta boyunca basin toplantisi yapip durdular, cüneyt'i bile madara ettiler güya dünya kupasi hakemiydi su eleman. ligin ikinci yarisinda öyle les top oynuyorlar ki sadece ic saha maclarini hakem destegiyle aldilar. kasimpasa macini söylemeye bile gerek yok, o mactada penalti + kirmizi kart sayesinde yirtmislardi. konya macinda ise djalma'ya verilmeyen cok net penalti ve alves'in bilerek ayaklara basmasi sonucu galip gelmislerdi. yine bir ic saha maci ve yine hediye

Bu Çakır müsvettesinin hakem olmasında emeği geçen herkesinde ..

Gençlere güveniyordum da hakem cüneyit çakır da olsa güvenemiyordum... şekil a...............

Bu ne Allah bin belanızı versin ulan ?

Bu Cüneyt kadar kahpe rezil şerefsiz hakem yoktur...

Spiker:Kuyt 1.5 metreden topu direğe nişanladı.Neler kaçıyor.

Yorumsuz...

Karşıdan çekimde gösterdiler yanlış görmediysem arkadaşlar pozisyon penaltı hakemlik birşey yok

bu gb nah gol atar kapattim maci. Bu cuneyti DKsina alan gozluk taksin.

Vay be Türkiyenin en önde gelen iki hakemi Fırat Aydınus Cüneyt Çakır

bu unal aysal cakir hakkinda aciklama yapmassa adam degilsin lan. yeter bu heriften cektigimiz.

Buna penalti diyenin futbol bilgisinden suphe ederim arkadas. Baraj kurarken adamlarin bir eli neden gogusunde oluyorrr. Eli orda olmasa cigerleri patlatir o top

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karsıdan bakıcan koluna caprazdan bakınca omzuna carpmıs gozukuyo..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt