STSL 13/14 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği | M.S | 1 Mart

Kol kapalı ve 100 km/h ile giden topta ne yapabilirsin böyle penaltı mı olur.

Penalti nasil dogru ya,

ADAMİN OMUzUNA CARPİYOR TOP

Bizim aramizda da gizli fenev hayranlari var

Bu pozisyona penalti diyenler sikebahcelidir. Net.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Maçı yeni açtım. Gençler hep böylemiydi maç boyunca...

Yok hep böyleyse 1-0 onlar için iyiymiş. Bu ne la... Adamlar sadece izliyor...

Yahu penaltıda hakemlik birşey yok net eliyle oynamış. Saydıracaksanız Gençlerbirliğine saydırın. Gerizekalı gibi oynuyorlar.

Hafta başından itibaren belirtiyorum bu maçtan herhangi bir ümidim olmadığını.Mühim olan Akhisar ve Trabzon deplasmanları.Bu futbolla bu iki deplasmanı kayıpsız geçmeleri imkansız.

Gökhan+Kuyt on numara emek hırsızları saha içinde,Jimmy gibi sirk topçusunu sahada tutmaya devam eden zahtta t.direktör demesin kendisine,+her pozisyona en az 5 futboluyla kendisine itiraz ettirtten zahtta hakem demesin kendisine bu adam nasıl en iyi Türk hakemse,koy Fırat Aydınus'u bakalım yapabilcekler mi

Tepkimiz yanlış yere Cüneyt Çakır napsın?Böyle bir ortam da kim maç yönetebilir?Bir hata oluyor 1 hafta yargarası sürüyor.Gazeteler de hergün manşet.Yürüyüşler, tehditler...

Şb öyle bir kamuoyu öyle bir baskı yapıyor ki ben bile puan kaybettiklerinde eyvah diyorum

Ne anlatiyosun sen abi ?

Ciyak ciyak uyuz bir ses disinda hicbirsey yok suan sahada baski falan yok

Hep bu hakemlere talimat veriyorlar bilerek böyle enteresan kararlar veriyorlar. Fener nezaman zorlansa hakem gelip kurtariyor.

Bence posizyon penaltı ama gençler atıcak inşallah son dakika.

Ya omzuna carpmıs caprazdaki acıdan cok belli oluyor! Karsıdaki acı cok yanıltıyor. Ama hep karsıdaki acıdan yorumlarlar aksam !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeşim saçmalama ben Galatasaraylıyım ve o pozisyon penaltıydı. Elle oynama net var penaltı yanı.

Jimmy Durmaz resmen Volkan'a antreman yaptırıyor.

elleri kapalı olan kulusic'in omzuna çarpan topa penaltı verilen maç.

türkiye'de gündüz ağlayıp gece ödülünü aldığınız 2 şey vardır.

1-) türk kızından istemek.

2-) federasyon binasına yürümek.

birincisinden pek emin değilim...

paylaş

01.03.2014 20:30 administraktor

penaltıdan evvel gençler defansı gol yemek için elinden geleni yapmıştı , penaltıdaki vuruşun aynısını saniyeler evvel yapmıştı gökhan ,,

gençler leş ötesi bize karşı aslan kesilen klasik şifonyer takımı kısaca

Tosun sahada yürüyor kesildi yine

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt