STSL 13/14 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği | M.S | 1 Mart

Bu 2cisi pen altı değil .. Neyse bu macda beklentim yokdu zaten.

Salak 12numara net gözüküyor diye ilk el pozisyonunu koymuş işte penaltı diye. Ama omzuna çarptığı daha sonra kolunu açtığı için el izlenimi olduğu görülüyor. Sonuç 2 haksız penaltı. Bravo Tff. Bravo Cüneyt Çakır.

İlk pozisyon penaltıydı, ikincinin alakası yoktu. Gençler bastırmaya başlayınca Cüneyt skoru garanti altına almak adına fırsatı kaçırmadı ikinci penaltıyı çaldı. Basın toplantıları, eylemler, tehditler, Cüneyt Çakır etmenleri birleşince zaten beklediğimiz şeylerdi neden şaşırdınız anlamadım?

Yarın bizde camları indirelim 3 tanede bize çalsınlar !

Her hafta maçtan 3 saat önce yürüyüş yapan adalet(!) bekçisi fenerliler şimdi de yürüyecek misiniz?

BU şereffizzzzzzzzz angutlar hala Cüneyt'e sallıyor yuh arsız köpekler

Allahın adaleti şaşmaz, böyle kirli maçın hesabı er geç ödenir.

Gosso vurmaya çalışmış da Kuyt sahtekar. O krampon Kuyt'a değse Kuyt hastanelik olurdu.

Yarın inşallah Burak elle gol atar kazanırız.

Sesi kıstım bu kadar berbat olamaz iyi ki ceza almıyoruz biz bu nedir abi cirr cirrr

Yönetim umuyorum bu rezalet ile ilgili bir açıklama yapacaktır.Birileri bunlara karşı durmadığı sürece alıp başlarını gidecekler.

Eğer her iş yakıp yıkmak ile hallediliyorsa ülkenin altını üstüne getiririz sorun değil. Bıktım bunların her hafta köpek gibi yürüyüp herkesi baskı altına almalarını

2011 sanırım akaragücü maçıyıdı. yıne maç öncesi olaylar yıne cüneyt çakır yıne defalarca çalınan alakasız penaltılar.

Allah belanızı versin

Bırak ya ne olur onlardan.Hadi Rıdvan tamam alıştık da Demirkol inanılmaz bozdu.

demirkol kadar adi şerefsiz bir yorumcu yoktur.

fenerbahçe nin alyehine bir şeyi geveleyer söylerken bizim aleyhimizde olan bir şeyi çat diye söylüyor

bide tarafsız diyorlar buna tarafsız adam izlemek istiyorsanız trt sporda aliece-yusuf kenan izleyein

Gençler pozisyonsuz tamamlayacak maçı düşerler bunlar

İlk pozisyon penaltıydı, ikincinin alakası yoktu. Gençler bastırmaya başlayınca Cüneyt skoru garanti altına almak adına fırsatı kaçırmadı ikinci penaltıyı çaldı. Basın toplantıları, eylemler, tehditler, Cüneyt Çakır etmenleri birleşince zaten beklediğimiz şeylerdi neden şaşırdınız anlamadım?

Hala penaltı diyorsunuz abi caprazdaki acıyı gorebe kadar ben de penaltı sandım ama alakası yok karsıdaki acı cok yanıltıyor. O caprazdaki acıdan 1 kere yanlıslıkla gosterdi ligtv daha da gostermedi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt