STSL 13/14 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği | M.S | 1 Mart

Alper oskarlık oynadı. Oscar adayı gösterilmeli.

"Fener Ağlama" diye boşuna diyoruz adamlar ağlaya ağlaya götürüyor..

Es-es maçında Burak'a yapılan penaltıyı hatırlıyorum da. Allah'ın belası Cüneyt o maç canımızı okumuştu.

Ligden çekilirim yaz, 1907'ye yolla penaltılar anında cebine gelsin.

1.penaltiya penalti diyenlere yonelik karsi mesaj yazinca mesajimi siliyorsunuz,hangi mod o mesaji siliyor hakaret yok kufur yok,futboldan anlamayan bir mod 1.penaltiya net penalti dedi diye butun forum onami uyacak karsi mesaj yazmayacakmi nedir lan bu

buna penalti diyeni Allah carpar...2.sinde zaten carpilacaklar belli tetikci Cakir ve emek hirsizi Alper

Bu açıdan tekrarında ben penaltı sanmıştım TV den ama şimdi verdiğin linkten bakınca ,

Allah belanı versin cüneyt çakır ve futbol teröristi köpekler .

Ülkeye bak arkadaş, tehditlerle adamlar resmen maç aldı. Bizim camia bi ses etmeyecek mi bu duruma?

:)))) fenerin puan kaybedeceğini düşünenmi vardı birde:)))) yarın kazanamazsak geçmiş olsun

fenev hafta içi yapılan çirkefliğin ve tehditlerin meyvesini aldı bu maç 2 penaltı ile! Penaltı olmasa da Gençler verecekti zaten maçı çok açık belliydi! Jimmy denen tasmalı köpek bilerek oynamıyor yemin ederim!

Rize-Akhisar maclarını kazanmamız lazım.Şampiyonluk macı 2 side.

Trabzon bunlara haftaya koymazsan adam degilsin. Şu sezon boyu yattınız haftaya hakkını verin. Öyle mesaj vermeyle falan olmuyor bu işler.

Yazıklar olsun böyle hakeme. Bir de utanmadan herkes seni pohpohluyor. Maçın gidişatına göre yol veriyorsun Cüneyt. Seni tanımlayacak kelimeyi bulamıyorum.

2 penaltıda hatalı aksini iddia eden varsa futbol izlemesin.

Geri
Üst Alt