STSL 13/14 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği | M.S | 1 Mart

İkinci penaltı pozisyonunda alperin sol dizi adamın dizine çarpıyorsa penaltı.

Bu yüzden iyi incelemek lazım

Alper Topuk'a FB-Eskisehir kupa macinda dakikalarca küfür edilmisti, buna ragmen su takima transfer oluyor ve hic yabancilik cekmiyor. Kaninda varmis serefsizlik, ahlaksizlik su insan müsvettesinin.

Bu yavşakların,kurulan tezgaha göre en azından kadiköyde maç kaybetme ihtimalleri sıfır.Rakibin hakemleride yenmesi lazım.

ikisi de penaltı değil net. ilkini yazmaya bile gerek yok,

ikincisinde alper rakibin ayağının üstüne kendi basıp sonra havuza atlıyor ve sonra iştee buuu nasıl yedirdim diye haykırıyor

ama sıkıntı yok maçtan sonra özür diler rıdvan abisi de takdir eder bak özür diledi efendi çocuk diye

bu arada seni boşuna bu kadar sevmiyoruz semih kaya, adamsın

Alper her zaman böyle.Şaşırmamak lazım binlerce taraftar annesine geçirirken o gitti annesine geçiren taraftarların takımına transfer oldu.

Gençlerin ilk yarı başarılı pası 94. Maç boyu Fener 36 şut atmış 10 kaleyi bulmuş. Gençler 3 şut atmış isabet yok. Böyle salak takım varken sövmede ilk önceliğim bu takımdır.

" Ligden Çekiliyorum" yaz 1907 ye yolla. Ya da dur Direkt kendin git İstinyeye.. Penaltıların adresine gelsin...

Yalnız, gençler de yenilmeyi haketti. Bu nasıl futbol anlayışı.

sonrada biz kotu oyunla kazananda bura yazmayin ay kotu oynadik ,ay utandim bu oyundan , esas 3 puan olsun gerisi umrumda diyil, hetda haksiz panalti olsun onunla kazanalim koy kudursunlar sikeciler

Ulan iki penaltiyi cikarirsak adamlar gol bile atamadi. Fener önde olunca sadece 3 dakika uzatma verildi.

Mehmet Özdilek de skor 0-0 olmasina ragmen yenilgiyi kabullenmisti zaten. Gerekli telefonlar edilmis, sözler alinmis mac baslamadan bitmis.

Sikeli bir maci bile 1 gram futbol oynayamadan bitirdiler.

Aynı penaltılar rakibe verilseydi ki imkansız hadi verildi diyelim ne yapacaktınız şikeciler ????

Geri
Üst Alt