STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

Ezikler maçı güle oynaya alır. Lazyolar bu kafayla hiç bir varlık gösteremezler. İnşallah ben yanılırım.

Benim umudum yok ts'den...

Eğer yenemiyorsa kapatsin dükkani gitsinler...

Ts berabere kalsa yeter.

Ts 90 dk full pres yaparsa ve hami duzgun kadro cikarirsa alirlar bu maci.

Hiç umudum yok. Trabzon'un puan alması için biraz şans ve Onur'un her zamanki gibi gününde olması lazım. Zaten Onur'da gününde olmazsa, düşünemiyorum bile..

SON DAKİKA : Fenerbahçenin Trabzona gelmesinden sonra Trabzonspor müzesinde saat başı kupa sayımı yapılıyormuş

:D :D

Onur'a güveniyoruz, atamayana atar TS.

Trabzon'dan çok gelecek hafta oynayacakları maçta Erciyes'e güveniyorum.

özerden ıyı futbol beklıyorum.fb ile bır hesabı olması gerekli.

trabzon puan falan alamaz boşuna inanmayın benim maçı bile izleyesim yok şikeciler rahat alır

BiYk1hnIQAAIudR.jpg

Benim anlamadığım fener nasıl rahat alıyor. Ulan adamların deplasmanlarda aldıkları galibiyetler net olarak ya hakem yada son dakika balıyla.

Ve bakıyorum sanki muhteşem oynuyormuş gibi şikeciler çok rahat kazanırmış. Bunlar hep şerefsiz medyanın oyunu. Alves ve egemen gibi oyuncular eksik olmasına rağmen bunlardan kimse bahsetmez. neymiş favorilermiş.Hadiyin lan ordan.

Trabzon taraftarı ortamı germeden hareket etmeliler. Sahaya inip volkana, emreye tokat atsan bunlara alacağın 3 puandan daha az acı verir.

Bunu düşünmeleri lazım.

Şikeci, emek hırsızlarına karşı Allah yardımcınız olsun Trabzon.

trabzonun kanat oyuncuları özer ve olcan fenerli bir şey beklememek gerek

Benim tek korkum Trabzon taraftari tahrige kapilip sahaya falan inmesin, yoksa serefsiz Fener normal yolla kazanamaz bu maci.

Geri
Üst Alt