STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

Ulan bu Fenere cok cok pis koymak istiyorum, öyle bir koyalim ki utanctan geberip gitsinler. Gerekirse Chelseaye elenelim bu köpekleri parcalayalim.

Trabzon da öyle tabi ki adamlar futbol görsünler.

2010-2011 sampiyonluk kupasinin fenerden alinmasini ne kadar istiyorsam o kupanin trabzona verilmemesini de o kadar istiyorum.

valla yalan olmasın şampiyonluk şansımızı zayıf görüyorum tek beklentim sezon ortası Fifa'dan gelecek şike yaptırımı ve fenerbahçenin küme düşürülmesi mart ayının sonu falan diyorlar ama umudum yok açıkçası

Fifa ne boka yarar onu da anlamış değilim

Nolcak şimdi kaldı 5 deplasmanı fenerin

Sent from my iPhone using Tapatalk

başka yerde oynanır seyırcısız.

sahaya taraftar falan girmedi.

Yani şu fenerlilerin ahlak zabıtası kesilmesi de feci bir olay

Tahrik et her türlü pisliği yap

Sonra taş atıyorlar

Bu şike olayı çözülmesin daha neler olur neler

Bokunu çıkarmayın

Insan canindan degerlimi bu futbol

Onlar ne kadar şerefsiz olursa olsun

Boyle hak arama cesidi yok

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet bu şerefsizlerin canından bin kat daha değerli futbol. Bunun başka çözümü yok. Ve çok yakında da bu ölümler olacak.

Dua etsinler Galatasaray taraftarıyla, camiasıyla çok sabırlı. Ama bu sabır taşacak ve olanlar olacak.

Bu arada o emenike şerefsizine şu ortamda bile kart göstrmeyen bülent yıldırım senin Allah cezanı versin.

54-48 oldu kendi isimizi kendimiz gorucez yapıcak bisey yok

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amrabat assist yapmis

arenadaki maçta dikkatli ve sakin olmalıyız. bu kuşlar tahrik etmek için her şeyi yapacaklar yine. oyunlarına gelmemek lazım

O Hamsi Mandirali hangi akla hizmet Malouda ve Zokorayi oynatmaz? TS'de ne başkan var ne TD. Küme düşme potasina gidiyorlar gene. 33. hafta Trabzona gidecegiz üstelik.

haftalardır deplasmanda kazanamayan,şampiyonluğunuzu çalan takıma şampiyonluk yolunda önemli bi 3 puan hediye ettiniz. Tebrikler hamsi beyinliler.

Keşke bizim maçta da yapsalar beleş 3 puan.

Zaten Trabzon camia olarak maca 1-0 yenik basladi.Macin böyle olucagi belliydi.

Geri
Üst Alt