STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

Tam bir mallık örneği, böyle bir şey olamaz. İçerde dans ediyordur şimdi kansızlar

BERkay&eKİN&Berkin

basketbol maci gibi tribunler bosaltip oyuna devam edemezlermi ?

İnşallah kupayı alırlar bunlara da vermezler , öylece ortada kalırlar.

Ulan hiç mi kafa yok sizde ya hiç mi!Lan herşeyi geçtim 1 tanesini isabet ettirin bari

Aziz Yildirim zaten tam mafya. O herif adam kiralayip Trabzon seyircisi arasina soktuysa hic sasirmam.

fener içeri soktu resmen hakemi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başından beri söylüyoduk bu tsnin böyle olduğunu gram akıl yok

Normal bir ülkede çıkmaması lazım hakemin ama yardımcısının kafasının yarıldığı maçta sahaya çıkmasam Saraçoğlun'ndaki 50 bin kişi beni linç ederdi diyen Bünyamin Gezer vardı ülkemizde..

olm siz malmısınız hakem denen gavat fblilerle birlikte çalışıyor. alper orta yapılmasına izin vermiyor kart yok. emenike denen fahişe oskarlık şekilde kendini atıyor kart yok. birde arkadan net çekiyor kart yok. bülent yıldırım sende pis bir fenerli çıktın rezil herif.

1964940_10151914317751604_249880722_n.jpg

beyin yoksunu hamsiler..destek yerine köstek olmak sizin gibi ibislere denilir..

Feneri baskı altına aldıklarını sanıyor hamsi beyinliler. Oynamadan 3 puanı hediye etti gerizekalılar

benim bildigim hakemler soyunma odasına girdiklerinde bir daha çıkamıyorlar kurallar gereği.

yani trabzonspor 3-0 hükmen mağlup olmustur..

gerçi suç bütün bu olayları buraya getiren şerefsiz tff'de şike cezasını vermedi fenerin kupayı trabzona vermedi dangalaklar

Bir de balık kafayı çalıştırır diyorlar.Bu vaziyette hamside sınıfta kalır.

Geri
Üst Alt