STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

Agir gerizekali bunlar. Hükmen galip saysa kimse agzini acamaz. Futbol oynatmadilar bi türlü.

Her sene ayni ya. Keske kadinlar filan olsaydi. Trabzonspor her sene bu gerizekali taraftarlari yüzünden yeniliyor.

Ayiptir ya. Lan 3-0 olsun, ne mok yiyorsaniz yiyin. Sahaya girin, Volkan´i dövün, beni ilgilendirmez.

Yani rezillik bu artik.

Durduramazsınız trabzon taraftarını. Karşılarında şampiyonluk kupalarını çalmış bir takım var

Anlayamazsınız.

Fenerbahçe böyle maçları gerçekten çirkef oynar. Ama bugün gerçekten birşey yapmadılar.

Trabzonspor taraftarına diyecek kelime yok. Bu kadar aciz bir topluluk ben başka biryerde görmedim.

# tapatalk #

bos.gif

BÜNYAMİN GEZER: Yeni talimatlar gereği hakem içeriği girdiği zaman bir daha dışarı çıkmaz. Bu maçın tatil ettiği anlamına gelir.

Sabaha kadar oynansa Trabzon gol atamazdi zaten.

Her türlü cezayi yiyecen zaten, bari adam gibi sahaya girseydiniz:)

★★★》★

fb şampiyon yapıldı, hakemin üzerine baskı yaparak maçı zorla tatil ettirdiler. maçın başından beri sürekli tüm fbliler hakeme tatil et tatil et diyor. bunu görmüyormusunuz. eğer maçtan önce bu şerefsizler anlaşmadıysa bende bişey bilmiyorum. zamanında ottobariçin yaptığını unutmayalım. bu maç kadıköyde bir fb-gsaray maçı olsa tatil olurmu????????? hepsine tüm satılmışlara yazıklar olsun.

fenerli oyuncular arka kapiden simdi otubusa alip kaciriyorlardir birileri soylesin su hamsilere arka kapilari tutsunlar !

20 mac sahalari kapanmali. Iyice vursunlar su beyinsiz topluma. Belki akillanirlar diyecem ama mümkün degil.

colman gibi satıcı bi adamın oynaması rezalet.emenike gibi şikeci bi futbolcunun gol atması da ayrı bi şerefsizlik futbol adına.

Colmanı görünce kadroda bu maç başlamadan bitti dedim.

Bize karşı motor takar ,şikecilere yürüyerek seremoni yapar satıcı köpek

Bordo mavi giyen herkesi içeriye trabzonlu diye aramadan sokarsan ,seni bu hale getirirler.Hiç kusura bakmasın ,her ihtimali düşüneceksin Trabzonspor yönetimi ama saat 12den önce

o yabancı maddeleri atanlar fenerlidir bu net

İlk degilki hepsi trabzonludur onların yanlis hesaptasin

Rıdvan sülalene kayıcam ama. Ulan Greetsin başı yarıldı saraçoğlunda, yardımcı hakemin kafasına dikiş atıldı oynatıldı lan

Yapılanlar çok yakışıksız ancak baş suçlusu şuan baştaki Tff,şikeyi-adeletsizliği örtbas etmeye çalışırsan olacağı bu,hakkını böyle arıyor Ts taraftarı napsın.

Ben dedim lazyolar bu kafayla hiç bir başarı gösteremezler.

Ts taraftarı acisindan bakiyorum madem yiyeceksin bu moku havaalanina geldiklerinde linc et dk 89 da sahaya gir eline geceni dov ama maci oynatma adamlar iceri gitsin bedavadan 3 puan ve 3 averaj alsin averaj ile ligi alirsa bu kahpeler bak bakalim nelerine sovuyorum daha

Geri
Üst Alt