STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

Oynanması lazım öyle saçma şey mi olur.

Sahaya girip Volkanla Emreyi linç etselerdi bari. Madem ne olacaksa olsun.

Emegi gecen butun federasyon yetkililerinin siyasilerin hamsilerin sikecilerin Allah belasini versin bi gidin su ulkenin futbolundan siyasetinden

Feneri düsürmezsen...bu olaylar olur.

Ben böyle geri zekalı bir taraftar grubu gormedim

Anca böyle icine edilirdi

Elleri ile verdiler maci

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fb ile tff el ele Turk futbolunun icine ettiler...Emegi gecenlere tesekkurler.

Ts taraftarlari kadar kendi takimina zarar veren baska taraftar toplulugu yoktur

Her fenev mac aynisi yapiyorlar salaklar

Ulan mac bitene kadar full destekle ondan sonra istersen stadi yak yik

Biz daha beterlerini yaptik fenerde ayni şekilde carsi hariç akillandi buyukler bunların kafasi daha ayri

Kemal Bulur yazdı: ↑

İlk degilki hepsi trabzonludur onların yanlis hesaptasin

ilk atan gaza getirenin ts li olduguna inanmıyorum.ama peşinden gaza gelenler trabzonlu bu net

Yahu tartışıyorsunuz ki ,

RTE hain'e puan farkı 3'e düştü bizim çoukların yenmesi lazım ama , rezil top oynuyorlar sen hallediver demiştir ,

HAİN de emredersiniz kılınızım demiştir , paralı köpeklerini doldurmuştur stada

Madem isyan edip maci iptal ettireceksin sahadan kazi adamlari linc et. Öldür göm anlarim da ne oldu simdi? Kime yaradi bu durum

Bjk liler bizim maçta son dakkaları beklemişti sahaya girmek için.Aynı şeyi yapsaydınız .....

bu pontuslulardan cidden birşey beklemiyordum aynen maçtan önce söylediğim çıktı.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

Bir takımın top toplayıcısı bile mal olur mu. Oluyormuş demek ki.. Ayrıca Hacıosmanoğlu da artık RTE ile eserlerine bakıp bakıp ibret alırlar.

trabzonlu futbolcular toplanın kendi taraftarlarına tepki koymalı gelen futbolcu kacıyor gelen teknik adam kacıyor

Ben boyle rezil bir taraftar görmedim. Ondan sonra neden yildiz oyuncularimiz gidiyor diye agliyorlar. Hangi akli selim oyuncu orda kalmak ister.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt