STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

Hadi ts taraftarı feneri çıkartmayın stattan hadii

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burdaki trabzonu savunan renktaslara sozum. Bu salaklar 33. hafta gelir bizden puan alirsa ve biz o puan kaybiyla sampiyonlugu kaybedersek hala hamsibeyinlileri desteklemeye devam edermisiniz?

Hemen hazır bekliyolar tatil etmek için hemen

Sent from my iPhone using Tapatalk

başka yerde oynanır seyırcısız.

sahaya taraftar falan girmedi.

ts hukmen karara ölümüne itiraz etmeli öyle saçmalık mı olur ya. yllardır oyuncularımızın kafası patlatıldı ses bombaları atıldı kadıkoyde duraklamadı bile maçlar.

bukadar zavallı olmamalı ts.

(sürekli yazıcam bunu,bizimkiler bile kabullenmiş olayı)

Trabzon kümede düşebilir kadroları leş seyircide giderse arkalarında

5 6 mac ceza alirlar emin ol daha rahat oynarlar. Taraftarlari sadece el freni. Biz bunlara her yerde destek verdik. Iste cevaplari. Evime giren hirsiz yaninda polisle geziyorsa orada dokunmam tenhada yakalarim. Ornek takim otobusunde

Bunlara Arenada cok ama cok pis koymak artik FARZ oldu. Söyle analarini aglatalim bizim macta. Ben yüksek bir skor istemiyorum, yeterki bunlari orada ezerek yenelim. Hic bir sans birakmadan kafalarini koparalim o macta.

aynen cok hirslandim söyle düsünüyorum gerekirse chelseaye elenelim. cünkü gecersek turu fikstür söyle olacak:

hafta ici sl ilk mac

hafta sonu fb

hafta ici rövans sl

cok zor olur böyle tablo..

Bu $ikeci rezil takim cezasini almadigi surece Turk Futbolundan adam olmaz.Trabzonlularin herturlu anarsiye hakki var ,adalet yoksa kendin saglarsin.

Renkdaşlar bugün deplasman totemim tutmadı yaa.The Crazy Ones diye bir dizi izliyorum ve hep fb ya yenildi yada berabere kalmıştı deplasmanda.Acaba bu bölüm de Adriana Lima:D:heart: vardı da o yüzden mi acaba?:D:D

Trabzon sen nasil bi takımsın zarar zarar zarar hamsi beyin diyolar harbiden oyle ulan bizde fenere kinliyiz filan ama gerekenleri sahada soyluyoruz baska turlu baskı altına alıyoruz resmen salaklık mallık ya

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hükmen mağlubiyetin hakkını verin bari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Digiplay bedava hala maç yayını diyor. Ne maçı lan manyaklar. :(

Ne kadar mal bulsam da bu hamsi kafalıları; adaletın olmadığı yerde anarşi olur. Bu olayların ana sorumluları belli.

5 6 mac ceza alirlar emin ol daha rahat oynarlar. Taraftarlari sadece el freni. Biz bunlara her yerde destek verdik. Iste cevaplari. Evime giren hirsiz yaninda polisle geziyorsa orada dokunmam tenhada yakalarim. Ornek takim otobusunde

5 maçtan aşşağı yemezler.

içeride kaç maçları kaldı?

trabzonspora kupası verilmeli

ve aynı gün derhal kapatılmalı

Çeptalk

Evet bu şerefsizlerin canından bin kat daha değerli futbol. Bunun başka çözümü yok. Ve çok yakında da bu ölümler olacak.

Dua etsinler Galatasaray taraftarıyla, camiasıyla çok sabırlı. Ama bu sabır taşacak ve olanlar olacak.

Bu arada o emenike şerefsizine şu ortamda bile kart göstrmeyen bülent yıldırım senin Allah cezanı versin.

Bak kardeşim bu bir oyun

Hak böyle aranmaz

Trabzon o yıl cekilecekti ligten

Ben gorurdum o zaman bunlari

Futbolun sporun seyir zevki olduğunu unutmayalim

Insanlarin sarkilar besteler uretecegi yerde hep kin nefret uretti

Hepimiz ayni tuzaga dusuyoruz yillardir

Siyaset tte sporda

Bu ligi izlemeyeceksin tepkini koyacaksin

Vurma kırma ile ne çözülmüş

Sen vurdukca bunlar dahada aziyor

Görüldüğü gibi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başka yerde oynanır seyırcısız.

sahaya taraftar falan girmedi.

ts hukmen karara ölümüne itiraz etmeli öyle saçmalık mı olur ya. yllardır oyuncularımızın kafası patlatıldı ses bombaları atıldı kadıkoyde duraklamadı bile maçlar.

bukadar zavallı olmamalı ts.

protokol tribününe girmeye çalışıyorlarmış ,

hadi adamsanız o hain'i linç edin

Nasıl fener turk sporuna zararsa bu trabzonda aynı sekil dusurun su ikisini alt lige vallahi rahat ederiz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt