STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

BiZBKS9CUAAPtyM.jpg:large

:asd:

söylüyorum anlayan yok. fbliler maçın başından beri hakeme baskı yaptılar tatil et diye hakemde tuzağa düştü. eğer sahaya bişey atmayla maç tatil oluyorsa fb-gsaray maçları nasıl oynandı yıllardır. sahaya bir tane taraftar girmedi. resmen trabzonun hakkını yiyorlar. ama ne diyelim. vur ensesine al kupasını vur ensesine al şampiyonluğunu vur ensesine al 3 puanını. yazık trabzona.

Dostum bize herşey müstehak.

Şansal denen sinsi, ortacı yokmu şimdi dinliyorumda taraftarın o kadar şeyine rağmen diyor oyuncular hiç tahrik olmamış diyor. Bende diyorum ki taraftarın o kadar şeyine rağmen tahrik olmayan o ruhsuz trabzonsporlıu oyuncuların Allah belasını verin.

Zırhlı araç olmadan stattan çıkmayı kabul etmemiş Fenerbahçe.

Aramzida bu macin 3-0 tescil edilecegini goremeynler var gercekten buna sasiyorum. Fenerasyon hatta maci fenerliler kiskirttilar diye trabzon galibiyetine hukmedebilir bence !!!

trabzonspor taraftarının yaptıklarını sakın kimse onamasın. futbola ve insanlığa sığmaz. haklı ve hakkı olan bir meselede böyle yapmaları doğru değil. o kaya parçası hangi insana denk gelse Allah muhafaza öldürürdü. bu hiç sevmediğimiz bir takımın nefret ettiğimiz bir futbolcusu da olsa. o insan ve saygı duyulmalı. bir Galatasaray aşığı ve taraftarı olarak yapılanları asla kabul etmiyorum...

maçın oynanacağı tarih açıklanınca yazmayı unutmayın

Macin sonucu 0-3 olacak tabi..

çok net bir şekilde 3-0 tescil edileceği belli değil mi?

değil

başka yerde oynanır seyırcısız.

sahaya taraftar falan girmedi.

ts hukmen karara ölümüne itiraz etmeli öyle saçmalık mı olur ya. yllardır oyuncularımızın hocalarımızın kafası patlatıldı kalecilere ses bombaları atıldı kadıkoyde duraklamadı bile maçlar.

bukadar zavallı olmamalı ts.

(bizim taraftardan kabullenen gördükçe yazıcam bunu,hakkı hukuku aramaz bilmezse insanlar anca yapmacık objektif triplerine girerler.)

Yarın gidip o fenerasyon binasını havaya uçursunlar.

Maç öncesi, maçta olanlar ve maç sonrası yaşananlar.. polisler yaralanıyor, ortalık yangın yerine dönmüş durumda.. Hakem Bülent Yıldırım çoook ama çok gec kaldı maçı tatil etmek için.

Yaşananlardan HOO en buyuk sorumludur. Aylardır verdiği demeçlerle, ahlaksız ifadelerle bu taraftarı bu hale getirmiştir.

Geri
Üst Alt