STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

değil

başka yerde oynanır seyırcısız.

sahaya taraftar falan girmedi.

ts hukmen karara ölümüne itiraz etmeli öyle saçmalık mı olur ya. yllardır oyuncularımızın hocalarımızın kafası patlatıldı kalecilere ses bombaları atıldı kadıkoyde duraklamadı bile maçlar.

bukadar zavallı olmamalı ts.

(bizim taraftardan kabullenen gördükçe yazıcam bunu,hakkı hukuku aramaz bilmezse insanlar anca yapmacık objektif triplerine girerler.)

ya doğrusu o zaten lafım yok haklısın da çok net bir şekilde 3-0 tescil edileceği belli değil mi?:)

futbolunda icine edildi benim hukuk islemeyen adalet noksani ulkemde. hirsizlarin ahlaksizlarin cirit attigi bi yer oldu cikdi. bizi yonetenlere bakin basbakinindan, tff baskanindan, futbol klubu baskanlarina. balik basdan kokar. bu olaylara hic sasirmadim. olacagi buydu.

BiZDqxNIQAEZC0T.jpg:large

adam maç oynanırken diregin üstüne çıkıp bayragı kesip yakmış

valla renkdaş burak selçuk transferlerinden sonra bizede aynılar. bizdende transferler yüzünden nefret ediyolar.

son hafta bak olay falan çıkmaz belki ama köpek gibi oynayacaklardır.

bizim maçtada olmuştu 1-2 yıl önce eboueye bişeyler atmışlardı sanırım

Ben yarı karadenizliyim kardeş. Inan arada muthiş fark var nefret konusunda. Burak ve selçuk konusunu öyle fazla abartmadılar

Hata bu şike sürecinde bir biz destdk çıkıyoruz onlara diye sempati bile duymaya başladılar son yılarda.

Arenada hoş geldiniz 2011 şampionu plankartlar ve saire etkili oldu bunda.

başka yerde oynanır seyırcısız.

sahaya taraftar falan girmedi.

ts hukmen karara ölümüne itiraz etmeli öyle saçmalık mı olur ya. yllardır oyuncularımızın hocalarımızın kafası patlatıldı kalecilere ses bombaları atıldı kadıkoyde duraklamadı bile maçlar.

bukadar zavallı olmamalı ts.

(bizim taraftardan kabullenen gördükçe yazıcam bunu,hakkı hukuku aramaz bilmezse insanlar anca yapmacık objektif triplerine girerler.)

aziz trabzona gidecekmiş çok pis sinirlenmiş tek başına dalıcakmış

Beyaz TV'Deki yorumlara bakınca bu işin siyasetle alakası olduğunu düşünmeye başladım..

3 yıldır bizim statta hiçbir problem olmuyor. Kim konuşuyor,kim taktir ediyor? Sürekli kötü olanı öne çıkarırsan olacağı bu! Ağlamayın şimdi

Ben yarı karadenizliyim kardeş. Inan arada muthiş fark var nefret konusunda. Burak ve selçuk konusunu öyle fazla abartmadılar

Hata bu şike sürecinde bir biz destdk çıkıyoruz onlara diye sempati bile duymaya başladılar son yılarda.

Arenada hoş geldiniz 2011 şampionu plankartlar ve saire etkili oldu bunda.

bende 4 yıldır trabzonda yaşıyorum renkdaş biz 2011 şampiyonu trabzon diye pankart açıyoruz dediğim gibi "geçen hafta" 15 kişi Gs formalı 1 çocuğun üstüne çullandılar görsen öyle demezdin.

Kusura bakmayın ama iş şikeyle alakalı olsaydı 2011'de bu maç oynanmazdı 2 yıldır oynanıyorda aradan onca zaman sonra neden oynanmıyor acaba.. Ne çıkacak bakalım altında..

Geri
Üst Alt