STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

Sinan ENGİN : 2011 yılından beri Trabnzon Saraçoğlu'na gidiyor ama Fenerbahçe taraftarı sahaya çöp dahi atmadı.

BiZL-RpIMAAj743.jpg:large

Beyler nasıl 3-0 hükmen oluyor? Maçın kalan kısmının oynanması gerekmiyor mu? Yok mu kuralı bu işin.

Hayır kurallar gereği hükmen 3-0.

Saha olayları çıktığı zaman böyle oluyor, hükmen mağlup olur ev sahibi takım.

Fakat saha olayları dışında bir nedenden tatil edilirse kalan kısmı oynanır (Misal hava koşulları)

antu yorumlarına bakıyorum kardeşim bunlar nasıl yorum ya nasil beyincik ya kendim özetleyerek çok ilginç bakın:

Ligden ihraç ne kapatması.. Adamlar ihrac edilecek kapatmada neymiş diyo ....

Umurlarinda degil‚ onlarin derdi bizi sampiyonluktan edip kardes takimlarini sampiyon yapmakti. Istersen 20 maç ceza ver hiç takmazlar.

Adamlar bütün bu olayları bizim için yaptıklarını soyluyorlar ....

Galatasaray maçı seyircisiz olsun diye yaptılar diyen var pessss...

sahaya neler atildiginin futbol zevkinin içine edildigini soyluyorlar bunu söylerken siz şampiyonlugu kaybederken sahanızı yaktıgınızı benzin isstasyonlarında polis arabası devirdiginizi buna karşılık komık ceza verildigini unuttunuzmu futbolun zevkinin terorun bu hale gelmesinde iki şahsiyet AZİZ-TÜPÇÜ oldugunu nasıl görmuyorsunuz ya valla azcik okudum igrendim bu adamlar ceza almıyor bunlarda şimarip tepemize cıkıyolar yazıklar olsun tüpçü defol git artık kimbilir nasil ceza vericeksin trabzona

iğrendim artık futboldan bu adamlardan böyle adaletten ya defolsun gitsin şu aziz ile tüpçü yada kapatın türkiyede futbolu ya

Ve bizim forum'da halen bu şikecilerin düşmesini istemiyenler var

Şansal markusa soruyor: Almanyada olsa ne olurdu ?

Markus Merk : Kiyas yapamam almanyada bu zamana kadar bole bir olay olmadi nasil kiyaslarim ?

Ahmet ÇAKAR : Bu geceki olayların TEK SORUMLUSU İbrahim Hacıosmanoğlu'dur. HACIOSMANOĞLU çıkıp hesap vermelidir.

bence ahmet çakar doğru söylüyor. bu adam geldiğinden beri tspora hiçbirşey vermedi anca konuşuyor. zadri varken olmadı bu olaylar buda bir gerçek. çünkü hacı beklenti yarattı şehirde kupa gelecek dedi ama hiçbir mok gelmedi taraftarda kızdı tabi. ama ne olursa olsun bu gece fbyi şampiyon yaptı tspor. yazık oldu.

siyasiler ve federasyon yetkilileri kına yaksın.

yaşananları tasvip etmek mümkün değil.

ama bütün bu yaşananların tek sorumlusu 3 yıldır şikeye ceza veremeyenlerdir.

keşke sahaya atlayıp fenerlileri bir güzel dövselerdi özellikle volkan emreyi felan o zaman maçın iptal olmasına değerdi :D

Geri
Üst Alt