STSL 13/14 H:25 | Fenerbahçe 2-1 Kayseri Erciyesspor | MS | 16 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emreye iyi girmiş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o değilde en çok koyan bizim şampiyon olamamız değil şikecilerin hak etmeden şampiyon olması menemenciler felan şampiyon olsa yine umrumda olmazda şikeciler şampiyon oluyorsa ve hemde haketmeyerekse bu çok koyuyor

Bu Emre 'ye ne zaman adam gibi biri çıkıp " Lan sen kimsin. Öyle elle kolla tehditler hareketler yapıyorsun. S...tir git. " diyecek.Merak ediyorum.

Hoş futbolu yönetenler adam mı ki şikeci takımın futbolcusu adam olsun.

Yapacağın ortayı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Emre 'ye ne zaman adam gibi biri çıkıp " Lan sen kimsin. Öyle elle kolla tehditler hareketler yapıyorsun. S...tir git. " diyecek.Merak ediyorum.

Hoş futbolu yönetenler adam mı ki şikeci takımın futbolcusu adam olsun.

Erman hoca olacaktı ki

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vlMAD1MBsMQ[/media]

Sahaya taraftar falan girer belki, ümidinizi yitirmeyin. :D

Fener bu maci artik vermez. Ikinci yarrida 2-3 tane daha atarlar. Erciyes ilk dakikalarda bu sanslar atsaydi keske...

O degilde Emre'nin küfür ettigini tek benmi gördüm? Parmagini kaldirdi küfür ediyordu kamera yakaladi ve hemen hakeme döndüler. Ciddiyim.

Geçtiğimiz 2 sezon fener bizi şampiyon yapmıştı, bu sezon da biz onları yapacağız. Biz de dahil olmak üzere tüm takımlar çöpün önde gideni.

neyse fb bursa maçı hanımlara oynanacak bursa alışkın hanımlara oynamaya :D bu maçtan iş çıkmaz gibi

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt