STSL 13/14 H:25 | Fenerbahçe 2-1 Kayseri Erciyesspor | MS | 16 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikeciler yine bukalemun olmuşlar :D Kendilerini çeyrek finalden eden takımın atkısını açmışlar :D

emre tam bi şerefsiz ya

vasficim aliyim laykımı

Bunların macı izlenmez be. Bir bakayım dedim son dakikalarıha emre yine saydırmaya başlamış.

Gerciği rakip oyuncuda fena dalmış topa. Kırmızı kartlık hamle

Keske Edinho 90+5'te bi tane atsa ve Mac 1-1 bitse. Allahim lütfen be... :(

Erciyes bugün puan alsa bile biz bu kadar kotuyken hicbir halt olmaz.. Kolay kolay yenilgiyi kabullenmem ama bizden hic ümidim yok.. Fener macini izlemiyorum bile sağolsun bizimkiler ne keyif birakti ne heves

selçuksuz Galatasaray hayal ediyorum buara.adam 300 kere topla buluşuyor 80 ni geriye 80 ni sağa 80 ni sola 55 tanesi hatalı kalan 5 inide buraka atıyor.bir buçuk yıldır yata yata yılda 3 milyon euro alıyor.Sırf ziyan

Vasfi son zamanlarda benim mesajları da layklamıyor, takipteyim.

Şu çapsız Ersun'u şampiyon yaptık ya, emeği geçen herkesin Allah belasını versin.

erciyeste iş yok emenike bencil olmasa biraz 3 lemişlerdi anca çamura yatıyor erciyes faulle oyunu sogutuyor yenilgiyi peşinen kabullenmişler. Bizle oynuyo olsalardı iman gücü gelirdi adamlara

chelsea.jpg

:redface:

Şu çapsız Ersun'u şampiyon yaptık ya, emeği geçen herkesin Allah belasını versin.

çapsızdan ziyada hayasız Allahsızdır ersun yalan.Bu şeref yoksunu ankaragüücünün teknik direktörüyken soyunma odasında şikecilerin teşvik primini ankaragüçlü topçulara dağıtmıştır.O derece kitapsızdır.;O maçtada emre ve okanın ihanetiyle 2 1 yenilmiştik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt