STSL 13/14 H:25 | Fenerbahçe 2-1 Kayseri Erciyesspor | MS | 16 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chelsea.jpg

:redface:

Bu tür şeylere neden şaşırıyoruzki? Gayet sıradan bir şey yani bizimi desteklesinler.

Deplasmanda kac mactir kazanamayip fenerin evinde Erciyes e puan kaybetmesini bekliyoruz

Bizim oyunculara ne desem azdır... Işimiz Erciyes'e kaldıysa vay halimize...

o değilde bu maça umut bağlayanlar var şaka gibi :( ulen erciyes vursa ne olacak bugün ? şampiyon olacak futbolu oynasa bizim ruhsuzlar zaten fenerin maçlarına değil şampiyonluğu beklerdik matematiksel olarakta olmak için

Maç 0 veya 2 biterse gerçekten her şey bize dönebilir birde Chelsea'yi hafta içi elersek çok daha müthiş olur. :)

Sakin ya daha antep - bjk - bursa maçları filan var bu maçta zaten puan kaybı beklemiyorduk

Biz deplasmanda maç kazanamayan halimizle bu takıma ilk yarıda 3 tane attık, Fener hala 1 0 götürüyorsa o onların eşekliğidir.:asd:

beyler sinerji yapalım.Pozitifi erciyeses ne kadar negatif varsa şikecilere.İnanmak başarmanın yarısıdır geri kalan yarıyıda bir zahmet erciyes halletsin

Bu arada üye bilgileri bölümüne ne oldu. Benim PC de mi sorun var, forum mu ayar yaptı öyle :confused-53:

Sakin ya daha antep - bjk - bursa maçları filan var bu maçta zaten puan kaybı beklemiyorduk

Benim hala beklentim var özellikle 0 bitebilir diye düşünüyorum.

Bu arada Antep , Bjk , Bursa'ya birde Akhisar deplasmanını ekle üstüne Karabük ve Rize maçları da var içeride olmasına rağmen bu iki maçın birinde 2 puan bırakabilirler.

Arena'da farklı ve iyi bir galibiyet şart tabi.

Cok bekleriz fener puan kaybetsin diye :) o deplasmanlarda mal mal futbol oynamicaktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt