STSL 13/14 H:26 | Gaziantepspor 0-3 Fenerbahçe | MS | 24 Mart

Ne diyorsun renkdaş biz daha küme düşmüş takımı yenemedik üstelik evimizde..

Neyden bahsediyorsun gol attıkta saymadılar mı?

Top mu oynuyoruz haftalardır..

Benim dedigim aslinda cok daha saha disi bisey. Sike yaptilar ama hakettikleri cezalarini cekmediler. Calinmis sampiyonluk kupasi hala müzelerinde. Bu serefsiz takim aslinda alt liglerde olmaliydi. Ondan hic biseyi hak etmiyorlar Bayern Münih gibi oynamis olsalar da.

Demek istedigim bu. Tabi bu sene biz de hic haketmiyoruz. Ellerimizle verdik sampiyonlugu.

Sen adamları gaza getir ruhsuz ruhsuz sahada dolas puan farkını 11 e cıkart sonra sike de geciniz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman 2011'de ki şike olaylarında da konuşmaya hakkımız yok demektir. Sen ligde 8.ol, sonra millete şikeci de! Bu mu yani mantık? Hayret bir şey ya.

Başkan hamleleri ile iyi giden takımın içine etti. Şampiyon olmuşken kongre çıkardı. Yaz dönemi transfersiz geçirdikten sonra hoca değiştirdi devre arası o kadar paraya rağmen elde tutulur tek oyuncu Telles.

Başkanı severim ama içine etti bu senenin.

Benteke-Pato cift forvet yapsak Önümüzdeki sezon? arkada Sneijder. :016: :D

Futboldan 1 gram anlamasam ve sadece bu forumu okusam robot gibi beynime Sow-Emenike'nin first class forvet oldugunu islerdim herhalde.

Bu adamlarin daha Sampiyonlar Ligi'nde bir tane golü yok. Hele o Moussa Sow rezili 45 gol bile atsa kötü forvettir. UEFA Avrupa Ligi'ni 0 gol 1 asistle bitiren adamdan bahsediyoruz. Emenike ise para neredeyse orada olan bir oyuncu, Rusya ve Türkiye arasi dolasip duruyor.

Avrupa'dan bir tane kulüp bile talip olmuyor bunlara.. Ligimizin kalitesi yerlerde resmen.. Son 5 senede sadece Arda Turan iyi paraya gitti, gecen sezonda 35 küsür gol atan Burak Yilmaz'la sadece Rus kulüpleri ve Lazio ilgilendi.

4.yıldızı taktırmamak icin canla basla oynadılar bu sezon yapıcak bisey yok, gecen sene fenerin dustugu duruma dustuk lig gitti hedef kupa ve feneri arenada yenmek hele arenada ki macta boyle ruhsuz oynarlarsa ben orda ki 55 bin kisiyi dusunemiyorum

emenikeyi gördükten sonra su bizim adini anmak istemediğim gol krali (nasil olduysa) nasil.mide bulandirici olduğunu yeni anladim.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Burak ve Umut gibi yeteneksiz adamlarla arenada nasıl kazanacağız merak ediyorum. Forvetsizlik bizi bitirdi.

Abartmıyorum sadece arada ki fark için yazdım. Sen Burak'ı beğeniyorsan o ayrı tabi

Bayılırım Burak'a. :D Bizi bu kadar kayırsalar 35 puan filan farkla şampiyon oluruz. Drogba ve Burak 20+ gol atar. Selçuk asist kralı olur. Fener'in işe yarar 3-4 oyuncusu ya var ya yok. Bizim takıma kızarken dengeyi kaçırmamak lazım..

bazı arkadaşlar şike olsa ne olur olmasa ne olur diyor, bu düşünceye katılmıyorum. senin ezeli rakibin ligi 15-20 puan önünde tamamlıyorsa bu otomatik olarak psikolojik bir faktör olacak önümüzdeki sene için. nasıl biz süper finalde yarım puan ile şampiyon olduk ve sürekli "yarım puan ile şampiyon oldular" cümlesini kullandılar, taraftarı oyuncuları gevşettiler, bizimkilere diyecekelr fenerbahçe 15 puan önünüzde tamamladı ligi vs.. o yüzden bence aradaki puan farkı lig sonunda ha 5 ha 15 gibi bakmamak lazım.

Türkiye Ligi at bitir ligi bu net.

Bizimkiler hala defansa yabancı stoper, 2 tane yabancı bek baksın.

Rakiplerde kaliteli forvet mi var da eksik noksan çıkacak ortaya.

Bir de üzerine Caner tek başına ligde ki bütün sol beklerden daha üstünse resmen saçmalık şu yapılan.

Senin elinde Riera gibi teknik adam varken gittin Brezilya'lı referansların bile olumlu konuşmadığı defansı kötü, oyun zekası üst seviye için çok yeterli değil dediği Telles'e milyon Euro'lar bayıldın.

Futbol teknik ve sürat kadar ve hatta daha fazla AKIL ile oynanır.

En büyük örneği de BURAK bu saha içi aklına.

Bu Serefsizler büyük ihtimalle Önümüzdeki Sezonda 4 Yildizi takacaklar,ondan korkuyorum. :(

Bu ligde forvetleriniz gol atıyorsa şampiyon olursunuz açık ve net. Geçen sene Burak gol kralı oldu, Umut 10'un üzerinde gol attı. Drogba yine aynı şekilde gelir gelmez gollere devam etti ve şampiyon olduk. Ama bu sezon 3'ü de birden bitti.

Bir gercek var oda bizim kapasitemiz bu, eldeki malzemeden cok sey bekleyen bizler asil sucluyuz..

2senedir sampiyon olduk ama hicte oyle rahat sampiyon olmadik, son sampiyonlugu son saniyede aldik ve rakip yokken.. bu yil fener cok iyi olmamasina ragmen bizi ezip gectiler.. biz hep diyorduk bu takim ne oynuyor diye herkez bize kufur etti..

Bak Bjk 7mac sahasi kapandi, aldiklari topcular hepsi bedava, selcuk inanin aldigi yillik ucret ve geldiginde 5m euro imza parasi tum bjk orta sahasini yedeklerle birlikte aldigi ucretle aynisi!

Rakip karsimiza ciktigi zaman bu takimin nasil rezil oldugunu defalarca sahit olduk, mancini ile baslamadi.. Terim bile bu takima ruh kazandiramadi yani, bitmis bir takimdan mucadele bekleyen bizler sucluyuz..

gelecek sezon bu kadroyla devam edersek fener yine 20-50 puan fark atar, hele bide iyi kadro kurarlarsa.. asil uzulduugm 3kurusluk oyuncualr bizde 5m euro imza parasi, ortalama 3.5m euro maas oduyoruz.. eeeee bizim giibi salak taraftarlar cok oldugu zaman UNAL AYSALda parayi boyle sabrinin koltuguna ferrari, selcuka 5m euro imza paralari falan.. daha bilmedigimiz neler vardir

neyse gecmis olsun, bize semih kayalar lazim, para icin oyunayan pe...kler degil!

Bunun için 2011-2012'den kalma doymuşları temizlememiz lazım.

Şampion oldular ya. 11 puan kapanmaz son 8 macda. Hayırsız olur ne diyelum. Tebrik beklemisinlerde , en azından benden

Olayı anlamak istediginiz gibi anlamayın bu sezon bizden cok daha fazla istiyolar sampiyon olucaklar buyuk ihtimal. Sampiyonluk sayısıda esit filan degil 19-18 olucaktır

Geri
Üst Alt