STSL 13/14 H:27 | Karabükspor 1-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 28 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
a6752stsllogo.png

9a026karabukspor.png
c80ecv.png
besiktas.png

59da7karab%C3%BCk-drnecmettin.jpg

Spor Toto Süper Lig 13/14 Sezonu 27. Hafta

K.Karabükspor - Beşiktaş

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı, Kardemir

28 Mart

20.00

Konu acilmistir

Yap bi güzellik Sinyor Kafkas.

Yalan yok artik BJK maclari FB maclarindan daha önemli bizim icin.

Beşiktaş rahat alır. Adamlar iyi top oynuyor

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Karabük kaybetmez diye tahmin ediyorum. Umarım öyle olur.

BJK erken gol atamazsa 1950 futbolu oynatan Kafkas 0-0 a kitler kesin. Enaramo umarım bjkye olan hıncını çıkarır:cool: malesef bjk maçları takip etmek insana koyuyor :mad:

Ilhan Parlak 5 haftadir gol atamiyor. Umarim bu mac patlama yasar.

Bakalim bu macta duran toplarda Karabük defansi yine liseli asiklar gibi el ele girecekler mi.

Bizim Fener maçından sonra Ligtv'yi kapatmıştım , sözleşme gereği 3 5 ay daha maç kanalları harici diğer digi kanalları açık olacaktı.Bugün lanet olsun sizin yayınlarınıza deyip tamamen kapattırmak için aradım, niye kapattırıyorsunuz dedi. Bu ligi, oynanan oyunu , spikerlerinizi, yayınlarınızı, muhabirlerinizi beğenmiyorum, liginiz de sizin olsun, fazla zamanım yok hemen kapatın dedim. 2 yıl sözleşmeniz olduğu halde yarıda kestiğiniz için zaten 120 lira cezanız vardı onu almaktan vazgeçelim , kapatmayın dedi. Hayır kapatın dedim. Tamam 3 ayda sınırsız her şeyi bedava izleyin dedi. Biraz daha laf sokup e hadi tamam diyecekken aralığa kadar bedava olsun o zaman dedi. İyi dedim şu an bedava izliyorum :asd:

Bizim Fener maçından sonra Ligtv'yi kapatmıştım , sözleşme gereği 3 5 ay daha maç kanalları harici diğer digi kanalları açık olacaktı.Bugün lanet olsun sizin yayınlarınıza deyip tamamen kapattırmak için aradım, niye kapattırıyorsunuz dedi. Bu ligi, oynanan oyunu , spikerlerinizi, yayınlarınızı, muhabirlerinizi beğenmiyorum, liginiz de sizin olsun, fazla zamanım yok hemen kapatın dedim. 2 yıl sözleşmeniz olduğu halde yarıda kestiğiniz için zaten 120 lira cezanız vardı onu almaktan vazgeçelim , kapatmayın dedi. Hayır kapatın dedim. Tamam 3 ayda sınırsız her şeyi bedava izleyin dedi. Biraz daha laf sokup e hadi tamam diyecekken aralığa kadar bedava olsun o zaman dedi. İyi dedim şu an bedava izliyorum :asd:

seneye aralıkta liderliğimiz garanti olur abi:DD arkana yaslanarak izlersin rahatça.e ligde kimse olmayacak ..

bjkye oynadık umarım yüzümüzü güldürürler bastırın bjkli dostlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt