STSL 13/14 H:30 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | M.S | 20 Nisan

Adam milli takım hocası. Derbiye gitmesin mi? Ne garip adamlarsınız. Yel değirmeni üzerine Terim fotoğrafı yapıştırıp savaşacaksınız neredeyse:)

Aynen sırf laf atmak için laf yapılıyor bazen. Adam Milli Takım Hocası olmasa ben de garipserim ama istesek de istemesek de adam görevini yapıyor şu anda. Laf edilecek ne varsa bunda.

Dün Jones'un oynadığını görünce içimden bu adam kırmızı görür dedim. Bakalım. :)

Beşiktaş sırf şu kontradan bu sene az ekmek yemedi. Şu adamlar kadar olamadık yuh bize. Bütçe ile olmuyor bu işler maalesef. Doğru kadro mühendisliği ile oluyor.

Derbi atmosferi yok maçta

Sent from my iPhone using Tapatalk

İçimden sevinmek gelmiyor ya :D

iste dun gece Umutun yapamadagini Sov resmen igne deliginden gecirerek yapti!!!!!!!!!

Dany ofsayt kuralini bilmiyor galiba. Zaten Chedjou ile de bu konuda sIkIntI yasamisti hep. Chedjou cikiyordu, Dany kaliyordu.

Fenerin golüne mi seviniosunuz yuh be

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sow & Emenike bu ligi icin cok fazla. Bizde iste Bitmis Drogba,Umut,+Burak ... :dispirited:

Geldiğinde de söyledim. Jones ekstra katkı verecek bir adam değil. Zaten aynı tip adamlar Beşiktaş'ta mevcut. Onun yerine sağ bek veya forvet alsalardı onlar adına daha doğru bir hamle olurdu.

Şu maçı Beşiktaş yenilir de biz haftaya puan kaybedersek bir şey demiyorum. Antrenöre falan gerek. Oyuncularda azıcık karakter olsa döve döve de alırlar maçları Fener maçındaki gibi.

Oyuncular da rezil sadece Mancini ile alakalı bir durum değil bu.

Geri
Üst Alt