STSL 13/14 H:33 | Fenerbahçe 4-0 Kardemir Karabükspor | M.S | 9 Mayıs

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

a6752stsllogo.png

fenerbahce.png
v.png
9a026karabukspor.png

fener-sukru.jpg

Spor Toto Süper Lig 13/14 Sezonu 33. Hafta

Fenerbahçe - Kardemir Karabükspor

Şükrü Saraçoğlu, İstanbul

9 Mayıs

20.00

Şampiyonluk kutlamasının yapılacağı bir maçın Cuma saat 20:00'de olması saçma olmuş. İstanbul trafiği Cuma saat 5'ten sonra felç. Millet işinden çıkıp epeyce zorluk çekerek gidebilecek maça. Fb için bile olsa yanlış bir karar. Koy Cumartesi saat 21:00'da herkes rahat rahat gelsin. Maç çıkışı da Bağdat Caddesi'nde eğlenmek isteyen eğlenir pazar günü tatil olduğu için. Ben yönetici olsam itiraz ederdim..

Karabuk yener

Karabükspor'un Avrupa icin son umudu bu mac. Yenemezse kesin olarak gidemiyor.

Şampiyonluk kutlamasının yapılacağı bir maçın Cuma saat 20:00'de olması saçma olmuş. İstanbul trafiği Cuma saat 5'ten sonra felç. Millet işinden çıkıp epeyce zorluk çekerek gidebilecek maça. Fb için bile olsa yanlış bir karar. Koy Cumartesi saat 21:00'da herkes rahat rahat gelsin. Maç çıkışı da Bağdat Caddesi'nde eğlenmek isteyen eğlenir pazar günü tatil olduğu için. Ben yönetici olsam itiraz ederdim..

17.04.2011-Muhabbet_Ku_Yemi_500_Gr_en_ucuz____muhabbet_ku___yemi_500_gr__601.jpg

Fenerbahçe yener.

Tüm Karabükspor'lu oyuncular Fenerbahçeli futbolcuları alkışlarken Galatasaray'dan kiralık giden Furkan Özçal alkışlamadı. Adamsın ADAM !

GGGOOOOOOOOOLL diye bagirdi icinde tutamadi hislerini :DD

Geri
Üst Alt