STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Bursa ve Eskişehir beraberliklerinin normal olduğunu hatta bu maçlardan alınan 1 puanın iyi olduğunu savunan tipler acaba nerededir şu an? :mad-49:

Ha 1 puan almamız normal (Sahadaki oyun için normal,yoksa rakipler güçlü olduğundan bilmem neden değil.) ama 1 puan iyi değil.Şampiyonluğa oynayan takım bu deplasmanlara 1 puan iyi diyorsa vah o takımın haline.

bana çok kızan olacak ama drogba bu takımın ahengini bozdu bu sene tamam son iki senedir pek de iyi sayılmaz ama drogba yok serbest atış atacağım yok kral benimefsane benim diye diye ahengi bozdu valla bence drogbaya sene sonu teşekkür edilmeli o da amerekiya gitmeli genç dinamik bizi hızlı oynatacak birini alMALI amrabat kiralık seri bir kanat ya bizim sorunumuz kısaca kalite değil seri dinamik oyuncumuz yok en akıllı oyuncumuz olsan selçuk bile temposuz yavaş adam

Yerli hamleleri biz yapmamız gerekirken tüm yerlileri parası olmayan beşiktaş yaptı biz izledik. Biz hala emre çolak aydın yılmaz engin baytara güvenip devam edelim. Real ve bjk maçlarını kaybedersek karışır takım. Fatih hoca da ona buna sallamasın milli takımı kabul etmesi zarar verdi işte takıma her anlamda. Bu sene şampiyonluk zor görünüyor gerek kadro gerek oynanan futbolla zor

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Yok hoca daha Galatasaray'lıymış bizden. Ben daha fazla Galatasaray'lıyım LAN !! Hemde 5 kuruş almadan üstüne anam babamdan aldığım paraları vererek. O kadar para alıyor adam gibi oyun oynatsın takıma ikili oynamasın artislik yapmasın yeter artık !! Çekmek zorundamıyım bunların sevincini yapamıyorsada gitsin ! 2 senedir top oynatamıyor çıkmış toplantıda artislik yapıyor imparator !?!?!

Nasıl vardın bu kanıya anlatda bilelim artis. Ben her mesajımda Beşiktaşı yeneceğiz diye mesaj yazdım. Adamların bize karşı duran toptan gol bulma üstünlüğünü yazınca mı yorumlar değişir oldu. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Sen neye takıldın

Gözüme takildin dediğim gibi her golden sonra mesajların degisiyo yazdıklarına bak 4 olursa senin aticagin mesajı ben atayım yorma kendini sen

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatih Terim'e aklını toplaması için protesto zamanı geldi bence. Geçen sene CL rakipleri gayet kolaydı. Onda bile çok zorlandık. Ligte hiçte iyi oynamadık.

Hoca bi karar ver. Ya biz ya milli takım.

Bütün herkes ıslıklanabilir ama Sir Terim ıslıklanamaz mı?

bursa bitti yuruyecek halleri kalmadi heriflerin

Işte teknik direktör farkı malesef. Adam çatır çatır oynatıyor takımı. Duran top mu dersin,pas mı dersin,organizasyon mu dersin,hızlı atak mı dersin tempo mu dersin ne dersen de Bilic mükemmel bir takım yaratmış. Biz de 3 senedir aynı kötü futbolu oynuyoruz,gram ilerleme yok. Belki Aydın patlama yaparsa bilemem.

Son 2 senenin sampiyon takimiyiz diye... Takimin basinda Fatih Terim var diye olumune oynar artik tum takimlar...

neyse Alayina koyup 4.cu yildizi takicaz... seve seve

Yerli hamleleri biz yapmamız gerekirken tüm yerlileri parası olmayan beşiktaş yaptı biz izledik. Biz hala emre çolak aydın yılmaz engin baytara güvenip devam edelim. Real ve bjk maçlarını kaybedersek karışır takım. Fatih hoca da ona buna sallamasın milli takımı kabul etmesi zarar verdi işte takıma her anlamda. Bu sene şampiyonluk zor görünüyor gerek kadro gerek oynanan futbolla zor

kardeşim buna izin veren sayın ünal aysalı da unutmayalım

doğru hamleler yaptıklarını zaten bütün forum söylüyordu..ah ah 1-2 transferle vermezdik bu umudu bunlara

Hayir gercekten cok akilli hamleler yaptilar. Dedigin gibi, forumun %90´i bu hamleleri takdir etti. Iyiye iyi deriz yani biz.

Sezon basinda söyledi herkes, Besiktas bütcesine göre cok akilli isler yapti diye. Bilic dahil.

Adamlar calisti, biz uyuduk. Ben Besiktas olsam, bende karsi cikarim simdi kontenjan degisikligine. Niye cikmayayim ki?

Ben dogru hamleyi yapmisim, kendime göre avantaj saglamisim, calismisim, 1 kararla yine bozulsun. Hakli adamlar.

Bizimkiler adam olsalardi da is yapsalardi.

koskoca transfer döneminde bir tane yerli transferi yapmadılar. alper-kerimfrei-gökhantöre-aykut demir.....vs.... ulan insan birini alır, neye güvenip bunu yaptık anlamak zor. ben bjk nin yerinde olsam seneye 5+0+3 gelsin isterim zatende gelecek. biz bu kafayla gitmeye devam edelim...

bursanın şu pasifliğini,savunmasının şu rezalet halini görüpte gelip bjkyi övmeyin.

Gözüme takildin dediğim gibi her golden sonra mesajların degisiyo yazdıklarına bak 4 olursa senin aticagin mesajı ben atayım yorma kendini sen

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Boş boş konuşma. Hangi golden sonra ne yazmışım gösterde görelim. Zaten 2. golden sonra yazmaya basladım aynı şeyleri yazıp duruyorum. Eğer dediğinin arkasındaysan bu başlıkta yazdıklarımı üst üste alıntılada göreyim hangisi tutarsız. Sabrımı zorlama.

drogba burak beraber 11 oynarsa izlemem o maçi. baydi beni bu 2 sinin beraber oynamasi. birbirini bozuyorlar. biz zarar görüyoruz.

Valla Barış kardeş artık kimseyi savunmayacagım bizim takımla ilgilİ.O kadar sinirim bozuk.Drogbaymıs burakmış.İkiside kötü bence şuanda.Hatta takımda iyi denilebilecek bir tek Melo,Chedjou var.Aynen tek forvet çıkalım bjk maçına.Selçuk,Melo göbekte oynasın.Bruma,wesley,Amrabat,forvette Drogba çıkalım.Yoksa başka türlü atak yapamayacagız.Hızlanmamız lazım kanı arabası gibi takım.

kardeşim buna izin veren sayın ünal aysalı da unutmayalım

Terim milli takıma gidiyorsa aysal ne yapabilir ki kendi gitti yani. Bizimle sözleşme uzatmaması tam fiyasko zaten hem diyor galatasaray istesin kalırım hem imzalamıyor çelişki. Terim bu sene zarar versi takıma

Geri
Üst Alt