Mehmet Oguz
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2010
- 2.580
- 0
- 1.146
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunu göremiyorlar işte renkdaşım ya. Hala bjkyi küçümsüyorlar. Neyse haftaya görücez anyayı konyayı.
Şunu göremiyorlar işte renkdaşım ya. Hala bjkyi küçümsüyorlar. Neyse haftaya görücez anyayı konyayı.
Murat 0-4 yazmıştın maç skoruna totem yapıyorsun sanmıştım![]()
Iyi durumdasiniz su anda. Sezona yayabilirseniz sampiyonlugu zorlanmadan alirsiniz.
bu bjk in macini birdaha izleyim dedim...
bu sene sampionluk favorim bjk demisdim..düzeltme yapiorum.
bu bjk banko sampion maalesef !!!
ben böyle oyunu daha önce türkiyede bir kere görmüsdüm oda bizim 2000 yilindaki takimdi.
üstüne katarakda giderler takim oyunu olarak ama burda cok önemli bir konu var bjk da.
inanilmaz press oyunu oynuyorlar her alanda. korkunc maalesef. türkiyede biz dahil kimse kolay kolay yenemez bunlari.
kos mesafelerini bilmiyordum acikcasi ki yukarda resmide gördüm ama sasirmadim acikcasi. cok yüksek bir rakam bu. ( 116km)
bu sene bu bjkda büyük kaos olmazsa cok büyük supriz olmazsa sampion bjk dir maalesef .
Tamamda abartma bu kadarda. Harika süper ötesi bir futbol oynamıyorlar. Sadece saha içinde disiplinliler ve yardımlaşma ve mücadele var. Bize Terim'in ilk sezonunda oynattığı futbol gibi. Bizde hocanın ne yaptığı belli olmadığı için takım hiç bir şey oynamıyor maalesef. Yoksa bu BJK ahım şahım takım değil. Tromso az yetenekli olsa elerdi bunları iki maçta.
press anlaminda demek istemisdim aslinda zaten. adamlar 3-4 kisi ile toplu rakibe saldiriyorlar resmen. presss uygulamasi cok iyi bjk in. oyun olarakda fena sayilmazlar. kreativ oyuncular var az cok .
Bursa bize karşı yapmıştı bunu rakibin nasıl pas yaptığıda önemli. R.Madrid'e Barca'ya karşı yap o presi 6-7 sallarlar sana ruhun duymaz pres yapacağım diye.
![]()
Bizde 10 bini geçen yok, herifler birbiriyle yarışıyor
Ben dünde söyledim yine sabah sabah söylüyorum.
Motive ve disipline değiliz. Son maç için ise diğerlerinden ayrı olarak gerçekten şaka değil beceriksiz ve şanssızdık. Gayet güzel işler yaptık Antalya maçında. En büyük hatamız son dakikalar şişirmek oldu bu zaten virüs gibi tüm Türk takımları bildim bileli böyle. 2000'de de yapardık bunu gençler bilmez yani 20'lik arkadaşlar.
Ligde en iyi kadro bizde. 2+2 = 4 bu böyle. Ancak doğru işler ve motive olamamak sorunumuz.
Burak'ı ilk günden beri sevmedim ancak gerçek şu ki atıyor bir şekilde. Bu sene ise Avrupa sevdası yüzünden (her Türk oyuncuda vardır Selçuk'ta denemişti hatırlayın ..) kafasını veremedi. 1-2 haftaya o da başlar ve düzelir. Tek forvet değil sıkıntımız sadece. Sneijder olmadığında sahada, gayet de çift forvet oynar bu takım.
Bruma harika bir transfer. Her yönüyle. Ve gencecik ileride para da kazandıracaktır bize. Bu noktada takımın açığı o dur. Amrabat gitsin çalışsın ve özellikle zekasını geliştirsin mümkünse.
Son söz Semih'e. Seviyor ve beğeniyorum. Ancak daha dikkatli olması lazım. Geçen seneye göre o da düşüşte.
Stress yok desteğe devam. Geçen sene de kötü başladık. Rijkaard zamanında 5'te5 neyse yaptık sonunu gördük.
Bjk'nin el freni de Olcay. Onun yerine kaliteli biri olsa daha iyi oynar Bjk. Kalabalık ve teknik ortasaha + ilerde top tutabilen bir forvet neleri değiştiriyor görüyorsunuz. Biz bise böyle devam ederse daha çok rezil oluruz.