STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Haftaya bizide yenerler puan farkı 9 olur... Şimdiden gecmis olsun...

Ligin en hantal takımı biziz. Bjk de fb de artık tempolu oynuyor. Istediği gibi transferlerini de yaptılar. Biz daha her hafta terim imzalayacak mı imzalamayacak mı oynuyoruz.

Ben sana neyi anlatiyim? Anlatsam tamam doğrudur diyecek misin?

Anlatmana gerek yok, haklisin. Gorunen koy kilavuz istemez. Topu kontrol edemeyen adamin nesini anlatacaksin. Ama onu oynatmak icin sistemi bile feda ediyoruz, Drogbayi Sneijderi bile feda ediyoruz. Besiktasta 4-5-1 le boyle 3 te 3 felan yapar bu kisitli malzeme ile.

Hoca Madrid karşısınada çıksın 4-3-1-2 ben o zaman görecem burayı

Terim hocam lig gidiyor elden sen hala ustelik bu tff nin emrine giriyon ne yapiyon hocam. Haftaya kazanamazsak biter bu is.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geçen yıl bjk de samet aybaba değilde biliç olsaydı iddia ediyorum bizi çok zorlardı geçen yıl da kötü değildi bjk sadece teknik direktörleri leşti.Onun haricinde fenerden felan çok daha iyidi.

Hadi be Terim, ciksana Burakla Madrid karsisina. Koltugun iyice sallansin, var mi cesaretin. Bir bucuk yildir kafayi yedik Burak gibi yeteneksiz yuzunden.

Teknik direktör çok farkediyor işte, Bilic farkı diyebiliriz buna çok dengeli ve mücadeleci bir kadro kurmuş.

ilk defa bjknin maçını izliyorum bu sezon bunlar bala bilmemneye 3 de 3 yaptılar sanıyordum öyle değilmiş bariz bizim cl yorgunluklarını düşünürsek favori bjk bu maçı belki kaybededebilirler futbol bu ama favoriler şu anda ligte

Demekki bizdeki kadro, para, stad taraftar vs. Bilic'te olsa Şampiyonlar Ligi'ni alır .

Geri
Üst Alt