Beysan Taşçı
Parçalı Üye
- 8 Mayıs 2012
- 4.503
- 3
- 858
Tahminimden iyi bjk gerçekten bu deplasmandan 3 puan demek ben şampiyonluğa oynuyorum demek ve şu ana kadarda bunu ispatladılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır dün girdiğimiz 5353424 pozisyondan biri gol olsaydı ve 2-1 yenseydik aynı yorumlar olacak mıydı çok merak ediyom??
Hadi be Terim, ciksana Burakla Madrid karsisina. Koltugun iyice sallansin, var mi cesaretin. Bir bucuk yildir kafayi yedik Burak gibi yeteneksiz yuzunden.
O kadar yeteneksiz ki 2 senedir gol kralı. Ama dur ya forvet dediğin kaleye geçer, defansa gelir, yere sümkürür, ağzımıza osururdu.
Hayır dün girdiğimiz 5353424 pozisyondan biri gol olsaydı ve 2-1 yenseydik aynı yorumlar olacak mıydı çok merak ediyom??
Eskisehir maci melo bos kaleye kafayla atamadi. Fener super kupa maci dunyalar kacti. Antalya maci maglum bir ton gol kacti. Antep macinda da cok gol kacti. 4 mac sonunda kayip 6 puan sampiyonlik icin puan lazim onun icinde gol. Bu sene cok kisiriz. Burak ve drigba lige iyi baslamadi.
IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
nasil cikacagagini saniyorsun4-5-1 mi .bak gor yine 4-3-1-2 cikicak ,drogba burak cift forvet
o zaman tecavüz olur 0 - 3 0 - 4
4 2 3 1 şart real maçına
bizim maç olsaydı balta ofsaytı bozmuştu ve golü yemiştik
Sence GS'in futbolcusuysa gecmis olsun zaten. Umut da gecen sezon ilk yarida gol kraliydi. GS zaten ligde. rakip takimin ceza sahasinda top oyanayan takim. Atan atiyor yani, olcu degil. Hem yetenek tartismiyorum, Burak futbolcudan bile saymam. Yetenek soyle dursun.
Bu beşiktaş haftaya bizi çok rahat yener zaten takım yorgun olacak bide yenilirsek moralde kalmaz bjk 15 biz 6 kaldıkmı lig bizim için biter...