STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Tahminimden iyi bjk gerçekten bu deplasmandan 3 puan demek ben şampiyonluğa oynuyorum demek ve şu ana kadarda bunu ispatladılar.

Hadi be Terim, ciksana Burakla Madrid karsisina. Koltugun iyice sallansin, var mi cesaretin. Bir bucuk yildir kafayi yedik Burak gibi yeteneksiz yuzunden.

Olay sirf buraktan ibaret saniyorsan yaniliyorsun kardes.

1.Bizim takim doymus topculardan olusuyor

2.takimda asker eksikligi var -herkes komutan havasinda

3.yas ortalamiz yüksek

4.hoca sorunu yasiyoruz

5.kulübeden oyuna girecek kaliteli türk futbolcusu eksikligi cekiyoruz

6.

7.

8.

9.

10.

O bos biraktigim yerlere burak mevzusunu yada istedigin herhangi bir problemi yazabilirsin.Olayi sirf buragi göndermek/oynatmamak ile düzelecegini zannediyorsan yanilirsin.

bjk alirsa bu maci soverim net

bize karsi olumune oynayan bursaya ama.

O kadar yeteneksiz ki 2 senedir gol kralı. Ama dur ya forvet dediğin kaleye geçer, defansa gelir, yere sümkürür, ağzımıza osururdu.

Sence GS'in futbolcusuysa gecmis olsun zaten. Umut da gecen sezon ilk yarida gol kraliydi. GS zaten ligde. rakip takimin ceza sahasinda top oyanayan takim. Atan atiyor yani, olcu degil. Hem yetenek tartismiyorum, Burak futbolcudan bile saymam. Yetenek soyle dursun.

Eskisehir maci melo bos kaleye kafayla atamadi. Fener super kupa maci dunyalar kacti. Antalya maci maglum bir ton gol kacti. Antep macinda da cok gol kacti. 4 mac sonunda kayip 6 puan sampiyonlik icin puan lazim onun icinde gol. Bu sene cok kisiriz. Burak ve drigba lige iyi baslamadi.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Onu diyorum işte forvetlerimiz formsuz ve sistem hatamız var düzeldiği an kimse bizim önümüze geçemez

Bizim Amrabat'i sunlara versek agzimiz acik izleriz, capsiz Olcay'a bak. Adamda gram yetenek varsa namerdim.

Sence GS'in futbolcusuysa gecmis olsun zaten. Umut da gecen sezon ilk yarida gol kraliydi. GS zaten ligde. rakip takimin ceza sahasinda top oyanayan takim. Atan atiyor yani, olcu degil. Hem yetenek tartismiyorum, Burak futbolcudan bile saymam. Yetenek soyle dursun.

Evet, Galatasaray forvetine kimi koysan sezon başı 30 gol atıyor.

Geri
Üst Alt